DWS groter in Heijmans

Door ABM Financial News op 24 februari 2024 10:44 | Views: 7.686

DWS groter in Heijmans
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) DWS Investment heeft een groter belang in Heijmans gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 22 februari 2024.

DWS meldde een kapitaalbelang van 3,26 procent met een stemrecht van 3,83 procent. Dit belang wordt middellijk reëel gehouden.

Op 16 februari dit jaar meldde DWS nog een kapitaalbelang van 2,68 procent met een stemrecht van 3,34 procent.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront