Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel DSM-Firmenich

Door ABM Financial News op 15 februari 2024 18:49 | Views: 5.765

Beursblik: Jefferies verhoogt koersdoel DSM-Firmenich
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Jefferies heeft donderdagavond het koersdoel voor DSM-Firmenich verhoogd van 116,00 naar 124,00 euro met een herhaling van het koopadvies. Dit bleek uit een rapport van analist Chris Counihan.

De analist is goed te spreken over de aangekondigde afsplitsing van Animal Nutrition & Health. Dat zal de marge van de resterende activiteiten goed doen, aldus Counihan. Ook wordt de winst veerkrachtiger en het bedrijf minder kapitaalintensief op de middellange termijn.

"We denken dat dit de weg effent voor een hogere groei", terwijl DSM-Firmenich nog steeds het goedkoopst is in vergelijking tot sectorgenoten, zei de analist.

Het aandeel DSM-Firmenich had na de cijfers van vanochtend de wind flink in de rug en sloot 11,4 procent hoger op 103,70 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.