Degroof: Ebusco stelt teleur

Door ABM Financial News op 29 januari 2024 10:04 | Views: 6.308

Degroof: Ebusco stelt teleur
Beeld: Ebusco

(ABM FN-Dow Jones) Het is teleurstellend dat Ebusco zijn verwachting voor de omzet in 2023 moest verlagen, nadat deze halverwege december nog werd bevestigd. Dit stelde Degroof Petercam maandag in een analistenrapport.

Dat wijst erop dat het zicht op de realisatie van omzet laag is en gevoelig voor tegenvallers in certificering en logistiek, volgens analist Luuk van Beek.

Weliswaar is de omzetverwachting voor 2024 met hetzelfde bedrag verhoogd, maar ook deze verwachting blijft gevoelig voor de logistieke risico's en mogelijke problemen bij de opschaling van de productie, voorziet Degroof Petercam.

De bank heeft een Houden advies met een koersdoel van 5,00 euro en zegt voorzichtig te blijven over het aandeel. Ebusco steeg maandag 2,1 procent naar 4,18 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.