Smallcap World Fund weer groter in Alfen

Door ABM Financial News op 17 november 2023 08:28 | Views: 5.364

Smallcap World Fund weer groter in Alfen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Smallcap World Fund heeft opnieuw een groter belang in Alfen gemeld. Dit bleek uit een melding in het kader van de Wet op het financieel toezicht, gedateerd op 14 november 2023.

Smallcap World Fund meldde een kapitaalbelang van 5,81 procent met een zelfde stemrecht. Dit belang wordt voor 1,53 procent rechtstreeks reëel gehouden en voor de rest rechtstreeks potentieel.

Op 8 november meldde Smallcap World Fund een belang in Alfen van 5,18 procent en op 19 mei was dit 4,68 procent.

Wet op het financieel toezicht

De melding valt onder de Wet melding zeggenschap, die sinds 1 januari 2007 onder de overkoepelende Wet op het financieel toezicht valt. Volgens deze wet moeten aandeelhouders met een belang groter dan 3 procent elke wijziging in hun belang melden bij het overschrijden van de volgende drempelwaarden: 3, 5, 10, 15, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75 en 95 procent. Dit geldt zowel bij het opbouwen als het afbouwen van een belang.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront