ING verlaagt koersdoel TomTom

Door ABM Financial News op 16 oktober 2023 10:13 | Views: 7.476

ING verlaagt koersdoel TomTom
Beeld: TomTom

(ABM FN-Dow Jones) ING heeft het koersdoel voor TomTom verlaagd van 8,50 euro naar 7,00 euro, maar handhaafde het Houden advies. Dit maakte de bank maandag in een rapport bekend.

Volgens ING waren de cijfers van TomTom over het derde kwartaal conform verwachting. Hoewel TomTom veel verwacht van het nieuwe kaartenplatform, denkt ING dat de echte impact op de cijfers pas in de loop van 2024 zichtbaar zal zijn.

Samen met een langzamere groei van de autoproductie, betekent dit volgens ING dat een echte opleving in de cijfers van TomTom wellicht pas in 2025 te zien zal zijn.

ING wees er ook op dat ondanks het verbeterde product, de recente groei in marktaandeel nog niet heeft geleid tot meer winst.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

5 Posts
Ron50
0
Goed zo!!!! Voor mij een koopsignaal.
(Google) Een koopsignaal is een bewust of onbewust signaal dat de klant of prospect geeft waarin duidelijk wordt dat hij een stapje verder in het proces wil, meer wil of wil overgaan tot kopen.
tjongejonge
0
ING....?
Oké, dan ga ik gemakshalve van de helft uit, koersdoel € 3,50 dus .....
Het 'houden' advies geldt uiteraard uitsluitend voor het klootjesvolk, totdat men de eigen aandelen aan betreffende dombo's hebben weten te slijten ;-)

Wat is dat sTom sTom toch een KLM-aandeel....
ronstark
0
Wat een poepaandeel dat Tom2. Als je het toch eens vergelijkt met Garmin. Wat zijn het een prutsers bij Tom2. Tijd voor een overname, door een partij die er wel wat van maakt.
Spoorstudent
0
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.