Veon krijgt waarschuwing van Nasdaq

Door ABM Financial News op 8 mei 2023 07:55 | Views: 3.385

Veon krijgt waarschuwing van Nasdaq
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Veon heeft op 3 mei een waarschuwing gekregen van beursbedrijf Nasdaq, omdat het bedrijf zijn jaarverslag niet bijtijds heeft ingediend. Dat maakte het van oorsprong Russische telecombedrijf, dat voorheen Vimpelcom heette, maandagochtend bekend.

De waarschuwing heeft geen directe gevolgen voor de handel in de Amerikaanse certificaten van het aandeel (ADS) of voor de activiteiten van Veon.

Veon meldde op 2 mei dat het niet bijtijds het jaarverslag kon indienen door bijzondere omstandigheden waardoor er geen auditor kon worden ingehuurd voor het afgelopen boekjaar. Deze is inmiddels wel gevonden.

Veon heeft Nasdaq een voorstel gedaan om het probleem op te lossen. Nasdaq kan tot 180 dagen of tot 30 oktober 2023 de tijd geven om weer te voldoen aan de voorschriften.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.