Aandeelhouders Flow Traders akkoord met aanpassing structuur

Door ABM Financial News op 2 december 2022 18:40 | Views: 5.343

Aandeelhouders Flow Traders akkoord met aanpassing structuur
Beeld: Flow Traders

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van Flow Traders zijn akkoord gegaan met twee resoluties over het aanpassen van de vennootschappelijke structuur. Dit meldde de flitshandelaar vrijdag na afloop van de buitengewone aandeelhoudersvergadering.

Flow Traders is van plan om de vennootschappelijke structuur van het bedrijf aan te passen met de oprichting van een houdstermaatschappij op Bermuda. Dit maakte de flitshandelaar in oktober bekend.

Bij de aandeelhoudersvergadering kregen de voorstellen hiertoe bijna 96 procent van de geldig vertegenwoordigde stemmen, aldus Flow Traders.

Operationeel verandert er door de keuze voor een houdstermaatschappij op Bermuda niets, zei het bedrijf eerder al. De Nederlandsche Bank ging ook al akkoord. Wel moesten nog enkele toezichthouders groen licht geven, zei Flow Traders in oktober.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

4 Posts
Backfire
1
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront