Just Eat sprak met private equity

Door ABM Financial News op 3 augustus 2022 11:32 | Views: 4.669

Just Eat sprak met private equity
Beeld: Takeaway.com

(ABM FN-Dow Jones) Just Eat Takeaway heeft gesproken met private equity, maar er zijn geen directe plannen om het bedrijf van de beurs te halen.

"We voeren veel gesprekken momenteel, dat zal niet verrassen", zei CEO Jitse Groen woensdag in een toelichting aan analisten op de voorbeurs gepresenteerde halfjaarcijfers.

Die gesprekken worden ook gevoerd met private equity, aldus Groen. "Maar dat is alles wat ik daarover kan zeggen", reageerde de topman op vragen van een analist.

Groen benadrukte dat er op dit moment geen plannen zijn om Just Eat van de beurs te halen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
DeWalt
1
Moet hij ook niet wagen want dan wordt het tomaten gooien in Noordwijk...

Dit geeft weer eens aan dat iedereen ziet dat de koers van JET veel en veel te laag staat. PE komt alleen maar om de hoek als ze een koopje kunnen doen. 35% op de huidige koers is nog steeds heel erg ondergewaardeerd. Ik snap de vraag wel van de analisten.
DeWalt
0
Jitse bevestigde overigens ook dat er momenteel gesproken wordt over verkoop iFood en Grubhub. Voor iFood geld dat er de fair value betaald moet worden en dat is waarschijnlijk >3USD3B (het afgewezen laatste bod)
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.