Amerikaanse olievoorraden gestegen

Door ABM Financial News op 14 oktober 2021 17:06 | Views: 2.668

Amerikaanse olievoorraden gestegen
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) De voorraden ruwe olie in de Verenigde Staten zijn vorige week gestegen. Dit bleek donderdag uit cijfers van het Amerikaanse energieagentschap EIA.

In de week eindigend op 8 oktober stegen de voorraden ruwe olie met 6,1 miljoen vaten tot 427,0 miljoen vaten. 

De benzinevoorraden daalden met 2,0 miljoen vaten tot 223,1 miljoen vaten. De voorraden stookolie en diesel daalden fractioneel tot 129,3 miljoen stuks. 

De capaciteitsbenutting van de raffinaderijen daalde van 89,6 naar 86,7 procent.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

4 Posts
M357
1
Dat is dus ongeveer 1,5 % op weekbasis gemeten en dan gaat er een dollar van de prijs af. Wat een onzin is dit toch allemaal!
jan de vakman
0
Wat ik vreemd vind, is, dat bij dalende raffinage en, zo te zien stijgend gebruik, de voorraden sterk stijgen, hoe kan dit??
M357
0
Wat een ongelofelijke tegenslag!! Wel 1% hoger op weekbasis. Nou, dan moet de prijs toch minimaal met een dollar naar beneden! Daar gaan we weer met het wekelijkse circus!
jan de vakman
0
Voor shell kan dit de allermooiste cijfers uit hun geschiedenis, niet meer bederven, die cijfers gaan een koerssprong naar 25% zeker rechtvaardigen!!
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.