Update: ForFarmers beschuldigt Vleuten-Steijn van schending overname afspraken - media

Door ABM Financial News op 9 september 2021 08:02 | Views: 10.083

Update: ForFarmers beschuldigt Vleuten-Steijn van schending overname afspraken - media
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Op initiatief van ForFarmers heeft de politie vorige week een inval gedaan bij één van de partijen achter het door de beursgenoteerde veevoerspecialist in 2016 overgenomen Vleuten-Steijn. Dit meldde vakblad Stal & Akker woensdag op zijn website en werd donderdag door ForFarmers ook aan ABM Financial News bevestigd.

Het betreft een inval bij Steijn in Deurne, aldus een woordvoerder van ForFarmers, die vorige week donderdag plaatsvond.

"In het koopcontract zijn we een aantal zaken overeengekomen. Nu is ons gebleken dat één van de partners van Vleuten-Steijn, de zoon van, begonnen is om een concurrerend bedrijf op te starten", meldde ForFarmers aan het vakblad.

Aan ABM Financial News verduidelijkte ForFarmers dat het om Steijn en zijn zoon gaat.

Het starten van een nieuwe concurrerende onderneming is volgens ForFarmers niet volgens de afspraak. De veevoerspecialist zei daarom een juridische procedure gestart te zijn, en hangende het onderzoek wil de veevoerspecialist geen extra informatie verstrekken.

Update: om reactie ForFarmers toe te voegen.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

5 Posts
twinkletown
0
quote:

hejobo schreef op 8 september 2021 21:55:


Wat gaat dit morgen voor de koers betekenen?

Bovenstaand bericht zal donderdag nauwelijks extra invloed op de koers hebben. De koers van ForFarmers gaat sowieso omlaag, al zo'n 3 jaar. Zie de grafiek, rechts boven.
Japio_
0
Van oktober 2019 tot maart 2021 is de koers redelijk blijven liggen en onderweg is er €0,48 dividend uitgekeerd.
Tony B
0
Sinds wanneer acteert de politie (en dan ook nog op verzoek) in een op het oog puur civiel (concurrentiebeding) geschil?
Japio_
0
quote:

Tony B schreef op 9 september 2021 10:15:


Sinds wanneer acteert de politie (en dan ook nog op verzoek) in een op het oog puur civiel (concurrentiebeding) geschil?


Bewijsmateriaal veiligstellen.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.