Pharming vindt partner voor Ruconest in Midden-Oosten en Afrika

Door ABM Financial News op 20 juli 2021 07:08 | Views: 15.377

Pharming vindt partner voor Ruconest in Midden-Oosten en Afrika

(ABM FN-Dow Jones) Pharming heeft een exclusieve licentieovereenkomst getekend met NewBridge Pharmaceuticals voor de distributie van Ruconest in het Midden-Oosten en Noord-Afrika voor de behandeling van acuut erfelijk angio-oedeem. Dit maakte Pharming dinsdag voorbeurs bekend zonder financiële details te verstrekken.

"De uitgebreide ervaring van NewBridge in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, samen met hun strategische focus op zeldzame ziekten, maakt hen tot een ideale partner voor Pharming in deze regio", zei CEO Sijmen de Vries van Pharming in een toelichting.

NewBridge zal verantwoordelijk zijn voor de zogenoemde named patient toelevering en, waar van toepassing, marketing in de regio.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Bram de Stratenmaker
0
Weer een heerlijk persbericht, jammer dat de belegger dit nog niet op pakt. Vind het verheugend nieuws. Ga zo door, Dhr. De Vries. Mijn steun zal blijvend zijn, alle vertrouwen in.
k2es
1
@Bram: Het gaat om een zeldzame ziekte, dus een blockbuster (d.w.z. megaomzet) zal het nooit worden, misschien kunt u beter een goed doel steunen.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront