Beursblik: Bank of America verhoogt koersdoel Signify flink

Door ABM Financial News op 20 mei 2021 13:02 | Views: 5.423

Beursblik: Bank of America verhoogt koersdoel Signify flink
Beeld: Signify

(ABM FN-Dow Jones) Bank of America heeft het koersdoel voor het aandeel Signify stevig verhoogd, van 54,00 naar 72,00 euro, met handhaving van het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de bank.

De analisten oordeelden dat de samenwerking met Honeywell voor Signify goede mogelijkheden schept voor een groeiversnelling met daarin twee speerpunten, namelijk schonere lucht indoor en energiebesparingen.

Bank of America heeft de taxaties met 2 tot 6 procent verhoogd om uiting te geven aan de outlookverhoging van het verlichtingsbedrijf.

Signify mikt inmiddels voor 2021 op een vergelijkbare omzetgroei van 3 tot 6 procent met een aangepaste EBITA-marge van 11,5 tot 12,5 procent.

De koers van het aandeel Signify noteerde donderdag op een groen Damrak 2,9 procent lager op 48,69 euro. Het aandeel noteert echter ex-dividend en hiervoor gecorrigeerd stijgt het aandeel 2,7 procent.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.