Beursblik: goede jaarstart Just Eat Takeaway.com

Door ABM Financial News op 13 april 2021 09:50 | Views: 3.312

Beursblik: goede jaarstart Just Eat Takeaway.com

(ABM FN-Dow Jones) Just Eat Takeaway.com is het jaar goed begonnen met een sterke ordergroei. Dit oordeelde analist Michael Roeg van Degroof Petercam dinsdag.

Ten opzichte van de ramingen van Degroof, zag Roeg dat de maaltijdbezorger in drie segmenten de verwachtingen overtrof. "Dat is bemoedigend", aldus de analist.

Roeg merkte op dat de kasstroom door de maaltijdbezorger wordt aangewend om meer te investeren in de aanwezigheid van Just Eat in met name het Verenigd Koninkrijk. Dit werpt volgens de analist zijn vruchten af, gezien de ordergroei in het afgelopen kwartaal het sterkst was in het Verenigd Koninkrijk, met een driecijferige groei in de regio Londen.

Op basis van de kwartaalupdate van vanmorgen, is Roeg van plan de ramingen nog wat verder aan te passen.

Vooralsnog handhaafde Degroof Petercam het koopadvies op Just Eat Takeaway.com met een koersdoel van 140,00 euro. Het aandeel koerste dinsdagochtend 2,4 procent hoger op 86,84 euro.

ABMFNABM Financial News; info@abmfn.nl; Redactie: +31(0)20 26 28 999.


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.