Groei dienstensector VS zwakt af

Door AFN op 5 december 2017 16:11 | Views: 1.236

NEW YORK (AFN) - De bedrijvigheid in de Amerikaanse dienstensector is in november minder sterk gegroeid dan een maand eerder. Dat maakte onderzoeksinstituut ISM bekend.

De inkoopmanagersindex, de graadmeter voor de bedrijvigheid, kwam uit op een stand van 57,4 tegen 60,1 in oktober. Economen voorspelden in doorsnee een niveau van 59,0. Een stand boven 50 duidt op groei, daaronder op krimp.

Het Britse onderzoeksbureau Markit kwam met eigen definitieve cijfers over de Amerikaanse dienstensector. Die index wees op een stand van 54,5. Daar lag de consensus op 55,2.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
jan de vakman
0
Bij die amerikanen zwakt de groei af,bij mij is het enige positieve,dat het verlies afzwakt.
Vanmiddag heb ik nog een poosje mijn oude vak opgenomen,samen met mijn zeun een vloer storten,het is dan zaak om de boel zo vlak mogelijk te maken,op de beurs houd ik daar helemaal niet van!!daar heb ik het liefst grote bu(o)bbels naar boven,maar dat lukt niet erg vandaag,de metalen staan fel rood,al lijkt mijn topper besi als een phoenix uit zijn as te herrijzen,eerst storte mijn geliefde besi naar een dramatisch dieptepunt,maar nu staat hij warempel leuk groen,hoe is het mogelijk,dat komt natuurlijk door die amerikaanse techniekers.
Met mijn metaaltjes moet het toch ook goed komen,die trump plannen schakelen de vraag naar grondstoffen,toch in een fors hogere versnelling.
En,o,ja,zou het komen omdat ze zoveel verstand van knaken hebben??mijn financ,lanschot,staat als enige in zijn soort gruun,ik hoop dat we net zo'n prachtig slotaccoord,krijgen als mijn toporganist,andre nieuwkoop,waarmee hij de kerstpsalm bij uitstek,de 98e afsluit,dan word het in dubbele zin een heerlijk avondje,geluk ermee!!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.