Er zal toch wel iets met de winstgevendheid aan de hand zijn,met de heerlijke unox rookworsten,laten daarom de bonden,niet aan luchtfietserij doen en op een gezonde manier mee werken om de boel weer goed op de rit te krijgen,daar profiteren de werknemers uiteindelijk het beste van.
Vandaag 1 topper; arcelor mittal,helaas heb ik de minste ervan,van de metalen,dat komt omdat ze nog steeds geen dividend betalen en dat zal voorlopig wel niet gebeuren ook,want hun schuld is weer omhoog gegaan.
Daarom bevreemde mij het advies van beurswijzer bij aperam om het aandeel nu deels te verkopen omdat het aandeel te duur is geworden,als ik zie dat ze hun schuld hebben gehalveerd tot 100 miljoen € en ze hun dívidend gaan optrekken met 4 dollarcent per kwartaal,zij een koers/winst verhouding van 15,5% draaien,bovendien ook nog eens goede verwachtingen voor het vierde kwartaal hebben,dan lijkt mij een uitdrukkelijk koopadvies meer op zijn plaats.
Voor mij lijkt het een rood weekje te worden,geen winst op de metalen,omdat aperam en amg opnieuw lelijk rood staan,shell,valt ook stevig terug,terwijl hun mooie dividend er weer aan komt komende week,alleen besi en ook een beetje pharming schrijven leuk groen.
Zo als zo heel vaak kregen de andere cijferaars weer zwaar slaag,boskalis,vanwege de moeilijke oliemarkt,bij sif brak helemaal een min orkaan los door uitgestelde produktie,gisteren kreeg een deense konkulega ook al zwaar slaag.om nog iets te verdienen,moet ik toch nog een Dalm ritje gaan maken,want met die echte metalen is het veel leuker dan op de beurs,die schrijven altijd groen.
Hopenlijk komt er nog een schitterend weekslotaccoord,zodat die beurs de minnen toch nog een beetje wegpoetst,geluk ermee!!!