Werkloosheid in Duitsland daalt verder

Door AFN op 31 maart 2017 10:16 | Views: 1.394

NEURENBERG (AFN) - De werkloosheid in Duitsland is in maart verder gezakt, naar 5,8 procent van de beroepsbevolking. Dat maakte het Duitse statistiekbureau vrijdag bekend.

In februari zat nog 5,9 procent van de Duitse beroepsbevolking ongewenst zonder werk. Het totaal aantal werklozen daalde in maart, gecorrigeerd voor seizoensinvloeden, met 30.000 naar 2,56 miljoen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
down
1
Ja dat kan wel kloppen dat er minder werklozen in Duitsland maar de mensen in de armoede grens zone die neemt stapsgewijs toe Ook al heb je een of meerdere banen die tegenwoordig normaal zijn dan nog verdien je amper het minimum loon Ook in Duitsland Dat ze daar mee schermen is om de burgerbevolking een wordt voor de ogen te houden om de rust te bewaren Dit bovenstaand bericht van is bedoelt om beleggers aan te zetten om in te stappen Maar de bevolking verder heeft er niets aan!
[verwijderd]
0
Als U ergens commentaar op geeft, leer dan eerst eens fatsoenlijk te spellen ; in de media worden al genoeg ergerlijke fouten gemaakt !!! Dus journalisten en andere stukjesschrijvers, allemaal terug naar Nederlandse les.
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.