HAL « Terug naar discussie overzicht

ceeswijers zijn 7 stenen

7 Posts
[verwijderd]
0
Hoi Infobelegger, AKZO is geen value, DSM wel. EVC is zwaar verliesgevend, dus geen value. Stork wel, maar vooral ook Intern. Muller. ------------ EVC had ik ook al zo een gevoel bij,.. maar ik kan moeilijk alles weten ------------ Vergeet de bouwsector niet: met name VWS, Heijmans en met name BAM. ----------------- absoluut, de 2 jongens met kwaliteit en de goedkope met een gigantische kwantiteit. ----------------- Accell is prima (fietsen). In de ITC hoek zou je kunnen denken aan Blue Fox en LCI (?). Verder Geveke, Vopak, Nagron. ----------------- Vopak?.... Die zou ik dan via HAL pakken, zij hebben geloof ik 43%. Nagron ken ik ook weet niet.. .daar ga ik zo even naar zoeken.
[verwijderd]
0
Leuk dat mijn bericht hier terugkomt. Nagron is vastgoed, met name ook de betere huurwoningen, die ook verkocht kunnen worden (uitponden). Heeft iemand onlangs een meerderheidbelang opgebouwd. Er gaat dus wat gebeuren. Dividendrendement is meen ik al zo'n 7%. Verborgen waarde wanneer de huurwoningen als koopwoning op de markt komen. Heeft onlangs ook een aardig stukje over gestaan van een van de columnisten op deze site.
[verwijderd]
0
cees het was waardevol. Ik zal er eens naar gaan kijken zoals ik al zei.. het klinkt heel erg goed. Is er helemaal niet bekend wie dat meerderheidsbelang heeft?
[verwijderd]
0
Meerderheidsbelang Nagron: onlangs was er een STE melding, dus je kan het hier op de site wel vinden. Was een voor mij bekende Rotterdamse investeerder. Overigens: ISPAT ook verliesgevend, maar wel interessant. EVC: hebben onlangs financiering veilig gesteld tegen ik meen 4 Euro per aandeel. 2 Euro is niet duur, er is een grote partij aan het lozen. Tegen bodemprijzen wellicht toch een paar stukjes oprapen en vasthouden. Maar dan vindt ik ook de tip van Hercules over Via Networks wel interessant. Ook al verbranden ze hun cash (4 euro) de komende jaren dan nog is hun network het nodige waard bij een faillissement. Bezittingen: eveneens 4 Euro. Voor 2 euro (geen schulden) val je je geen buil.
[verwijderd]
0
Bedankt Cees voor je reactie. Ik waardeer het bijzonder. Vastgoedfondsen zijn op dit moment zeker interessant, alsmede Stork en Im. Müller. Je moet weer kijken naar de koers winst verhouding.
[verwijderd]
0
Cees ik heb trouwens nagron bekeken. Zeker interessant, maar ik wil wel dat de koers van 29,95 nog iets omlaag gaat... het is nog altijd een kw van 9. Ispat heb ik ook... uit de winsttijd voor 7,40 gekocht :) Het probleem met cash burners is dat ze door gaan totdat het ook echt op is. Moet ik dus niets van hebben.
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 31 mei 2024 17:35
Koers 116,000
Verschil +0,200 (+0,17%)
Hoog 116,600
Laag 115,400
Volume 14.084
Volume gemiddeld 16.724
Volume gisteren 17.025

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront