RoodMicrotec « Terug naar discussie overzicht

rood microtec

20.166 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 ... 1005 1006 1007 1008 1009 » | Laatste
[verwijderd]
0
quote:

ramptoerist schreef op 28 november 2016 16:27:

[...]
Er loopt gewoon een emissie op dit moment, voor t geval je dat ook verheten bent. Tot half 2017.
en daarna komt er gewoon weer 1.
down
0
quote:

devisboer schreef op 28 november 2016 17:54:

[...]dan zullen we snel op 15 cent staan.
Oei,,,,,als het dat gaat worden uiteindelijk,,, dan moet men zich snel uit de voeten maken Maar zoals ik al eerder aangeef er zijn nou eenmaal angsthazen die bij iedere beweging wegrennen en vergeten daarbij de plaats waar het toch niet slecht was ,om terug te keren nadat er vals alarm
was geweest En als je bedenkt dat er nog steeds handel is in bijvoorbeeld Imtech dan zet ik grote vraagtekens dat er nog kennis van zaken is onder de beleggers die op een lege huls hun geld inzetten Want dan is de aandelen handel een grote zwendel, dat meer en meer op een gokpaleis gaat gelijken
als jij nou al aangeeft dat R.M.op 015 cent gaat staan.Ik zou zeggen bekijk het van dag tot dag en blijf bij de verkoopknop.
[verwijderd]
0
quote:

kid carson schreef op 28 november 2016 18:54:

[...] Oei,,,,,als het dat gaat worden uiteindelijk,,, dan moet men zich snel uit de voeten maken Maar zoals ik al eerder aangeef er zijn nou eenmaal angsthazen die bij iedere beweging wegrennen en vergeten daarbij de plaats waar het toch niet slecht was ,om terug te keren nadat er vals alarm
was geweest En als je bedenkt dat er nog steeds handel is in bijvoorbeeld Imtech dan zet ik grote vraagtekens dat er nog kennis van zaken is onder de beleggers die op een lege huls hun geld inzetten Want dan is de aandelen handel een grote zwendel, dat meer en meer op een gokpaleis gaat gelijken
als jij nou al aangeeft dat R.M.op 015 cent gaat staan.Ik zou zeggen bekijk het van dag tot dag en blijf bij de verkoopknop.
waarom verwacht jij dat rood straks beter gaat presteren?
ramptoerist
0
quote:

Jan Willem schreef op 28 november 2016 16:38:

[...]

@rampenfonds bedoellie deze warrants dan ?
"- Een beschikbare equity faciliteit van maximaal EUR 750.000: in 8 maandelijkse tranches met ingang van augustus 2016, eindigend in juli 2017. In dit kader is op 3 maart 2016 een overeenkomst getekend met gekwalificeerde investeerders om aandelen uit te geven in maandelijkse tranches van EUR 93.750. Het is ter beslissing aan RoodMicrotec of het deze equity line zal aanspreken, wat betekent dat eind juli 2017 tussen de EUR 0 en EUR 750.000 van de equity line zal zijn aangesproken.

De uitgifte vindt plaats tegen een koers die bepaald wordt op basis van de laagste vijf dagkoersen in de maand voorafgaand aan de uitgifte, met inachtneming van een 3% korting per tranche. RoodMicrotec geeft geen pandrecht of garanties op deze equity faciliteit.""

"'Het resterende deel van de bestaande equity faciliteit, die op 2 juli 2015 afgesloten werd, bedraagt EUR 400.000, en zal in 2 tranches opgenomen worden, in maart en april 2016.""

"'De uitoefenkoers van de warrant zal EUR 0,21 zijn, en de warrants kunnen uitgeoefend worden tot en met 31 december 2018. In totaal zullen er circa 5.500.000 warrants uitgegeven worden op Euronext Amsterdam.""

En dan is er deze nog :

Het gekke was dat men in 2015 nogal gedetailleerde ''orders'' publiceerde, waarvan er volgens mij iig 1 reeds in H1 2016 terug te zien moest zijn, kwa omzet.
"1 / 3
major order of appr. EUR 25 mio for 10 years ... certified by Rood
Microtec.
PRESS RELEASE
Zwolle, 02 July 2015
ROODMICROTEC
secures major order representing approx.
EUR 25 million over 10 years
Rood Microtec N.V. has secured a significant mult
i-year supply chain order for the automotive
industry, which will run 10 years. The expected
sales will be between EUR 2.5 and 3 million per
year. Preparations for this order are currently
under way, and are anticipated to take approx.
9 months. As a result, the supply chain activities
with the abovementioned volume of between
EUR 2.5 and 3 million per year will start in the second quarter of 2016."

Kijk, Dat was in 2015. Daar liep de koers dus bv al ( ver) op vooruit.
Als nu blijkt dat ''the second quarter of 2016"' niet gehaald wordt, en in 2016 niet gehaald wordt, of dat er iets anders aan de hand is waardoor bv dit wel loopt, maar iets anders gestopt is , dan kan ik mij voorstellen dat de huidige koers weinig interessant is voor serieuze partijen.

Goh, die greet toch...op tijd vertrokken, zo blijkt.
Jan Willem
0
@rampenfonds Over H1 hebben we het al vaker gehad en mijn antwoord was toen dat je pas na de eerst werken de rekening kunt verzenden en niet daarvoor . Ook de rest zoals je weer herhaald brengt niets nieuws, een ieder weet daarvan . Blijft mijn stelling over : opbrengst van de uitgeoefende warrants tegen de verliezen van verleden jaar en de extra financiering tot aan volgend jaar . Zouden dan de nog uit te voeren warrants nog nodig zijn of kan dit bedrijf ook zonder al verder . Dan na de poging de koers te verlagen met toch behoorlijk hoge omzet zoals gisteren met bijna 3% van het totaal aantal shares, zitten er dusdanige partijen achter dat ik mij afvraag willen zij serieus overkomen ze toch ook de warrants eens weg dienen te gooien, maar ik kan er maar 833 kopen op 0,049 en daarmee is hun verwachting nog steeds 0,259 voor volgend jaar .
down
0
quote:

devisboer schreef op 28 november 2016 20:38:

[...]waarom verwacht jij dat rood straks beter gaat presteren?
Ten eerste omdat zij dat zeggen maar daar reken ik niet op wat wel is dat ze omzet hebben ook al is dat volgens de beleggers niet genoeg en dat is ook zo Het vertrouwen in wat voor een bedrijf dan ook heeft de laatste jaren een flinke deuk opgelopen en wat vandaag nog goed was is morgen een leugen.
Als Rood M. haar beloften niet kan waar maken de komende tijd die ze nu erbij (winstwaarschuwing) hebben afgeven dan weet je zeker dat het wederom dezelfde kant op zijn gegaan of gaan dan pharming, antonov, en ga zo maar door Het enige wat je hieraan kunt doen is afwachten en dat de koers als je erin zit niet te ver afzakt tot een penny st. aandeel Maar zoals gezegd dat kan jaren duren zolang ze overeind zich kunnen houden. In ieder geval ze hebben omzet ieder jaar en dat kun/kon je van de bovengenoemde op een na bijna niet zeggen of waarnemen......
Rood heeft onlangs nog hun jubileum gevierd en deelde hierna een omzet daling aan dus het blijft oppassen en bij de knoppen blijven en als je het niet vertrouwd verkoop dan nu!!!!
ramptoerist
0
quote:

Jan Willem schreef op 29 november 2016 09:10:

@rampenfonds Over H1 hebben we het al vaker gehad en mijn antwoord was toen dat je pas na de eerst werken de rekening kunt verzenden en niet daarvoor .
Ik heb je al vaker gevraagd waar je dit vandaan haalt. Ik denk namelijk dat dit volstrekte onzin is, en iets is wat jezelf even hebt bedacht als verklaring.

"'Preparations for this order are currently
under way, and are anticipated to take approx.
9 months.""
volgens dat bericht duurt het vanaf 07-2015 9 maanden voordat het van start gaat.
Daarom staat er daarna ook dit : "'As a result, the supply chain activities
with the abovementioned volume of between
EUR 2.5 and 3 million per year will start in the second quarter of 2016."

Ander ding, in het ava verslag van 07-2016 staat een aardige vraag van kokkie richting de CFO. Iets over de verwachte winst in 2017.
Het antwoord is nog veel opmerkelijker. En daar staat helemaal niets over ''na weken pas de rekening verzenden".
ramptoerist
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 29 november 2016 09:34:

Is Geert helemaal of gedeeltelijk uitgestapt?

Weet iemand dat?
www.iex.nl/Nieuws/ANP-180816-038/Scha...
ik denk dat hij inmiddels onder de meldingsplicht zit.

Ik vraag me eerder af of dat fonds van peppie ( long positie oktober 2016 RoodMicrotec 7,65% ) iets aan t doen is.
Motorcoureur
0
Geert is er volledig uit
Lees dit maar eens!!!

RoodMicrotec
Geplaatst op maandag 28 november 2016 om 14:19
RoodMicrotec: verwacht minder omzetgroei dan de oorspronkelijke doelstelling. Ze verwachten een positieve omzetgroei in 2016 die lager uitvalt dan onze oorspronkelijke doelstellingen, maar wel een zeer gezond resultaat is gezien de huidige marktomstandigheden. Wat de marktomstandigheden geven een daling van 3,2% . Naar de toekomst toe ziet het er allemaal zeer goed uit. Het bedrijf wijst op de sterke order portefeuille. Dat moet de long term beleggers steunen. Begint een beetje gewoonte te worden “veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven”. Hopen dat er onder de nieuwe CEO een frisse wind gaat waaien. Wij beginnen binnerkort weer met het geven van adviezen. Schaaij is voledig uit het aandeel gestapt zoals u on opmaken uit de meldingen op de site en bij de AFM.
Jan Willem
0
www.beurs.nl/nieuws/binnenland/416634...

Ik zag deze pas vandaag en vind het toch belangrijk om het nog even op te gooien, jammer is misschien wel dat ik wat laat tot de conclusie kwam van een omzetwaarschuwing, nou ja omzetwaarschuwing ? ik ben er best tevreden over want ik had al na de 23"ste door dat er opnieuw vertraging was bij een werk voor Brazilie en had ik gisteren nog geschreven dat mijn verwachting voor dit jaar zou gaan neerkomen op een verlies van 2 tot 3 ton wat ik geen probleem vind .
Jan Willem
0
DeZwarteRidder
0
quote:

Motorcoureur schreef op 29 november 2016 13:18:

Geert is er volledig uit
Lees dit maar eens!!!

RoodMicrotec
Geplaatst op maandag 28 november 2016 om 14:19
RoodMicrotec: verwacht minder omzetgroei dan de oorspronkelijke doelstelling. Ze verwachten een positieve omzetgroei in 2016 die lager uitvalt dan onze oorspronkelijke doelstellingen, maar wel een zeer gezond resultaat is gezien de huidige marktomstandigheden. Wat de marktomstandigheden geven een daling van 3,2% . Naar de toekomst toe ziet het er allemaal zeer goed uit. Het bedrijf wijst op de sterke order portefeuille. Dat moet de long term beleggers steunen. Begint een beetje gewoonte te worden “veel beloven weinig geven doet een gek in vreugde leven”. Hopen dat er onder de nieuwe CEO een frisse wind gaat waaien. Wij beginnen binnerkort weer met het geven van adviezen. Schaaij is voledig uit het aandeel gestapt zoals u on opmaken uit de meldingen op de site en bij de AFM.
Geert is in dit geval slimmer dan Kokkie.
[verwijderd]
0
DeZwarteRidder
0
quote:

devisboer schreef op 29 november 2016 16:31:

kokkie wacht op de hoofdprijs. Geert is blij met de troostprijs.
Kokkie krijgt het lid op de neus....
down
0
quote:

devisboer schreef op 29 november 2016 17:26:

nog 4 cent en we staan op de 15 cent.
Verklaar naar 0,15 waarom niet naar 1 cent als je zo down bent Het verwonderd mij dat er nog niet veel shorters dit aandeel R.M. opvreten maar ga je gang we gooien ze er wel uit als je dat een betere optie vind!
ramptoerist
0
quote:

kid carson schreef op 29 november 2016 17:37:

[...] Verklaar naar 0,15 waarom niet naar 1 cent als je zo down bent Het verwonderd mij dat er nog niet veel shorters dit aandeel R.M. opvreten maar ga je gang we gooien ze er wel uit als je dat een betere optie vind!
Je kunt hier wel short op, maar niet via Euronext. Dus. wanneer ben je ingestapt & zeker geen stop loss gezet?
ramptoerist
0
quote:

Jan Willem schreef op 29 november 2016 14:02:

Wat ik ook nog even kwijt wil : Er is helemaal niets mis met dit share .
behalve dat het een lopende emissie heeft en verlies draait.
Tenzij dat een pre is, dat kan natuurlijk ook.
vertel eens, je bent recent aldus jezelf steeds ingestapt..ook nog een stop loss gezet, of is dat je reinste blasfemie voor de believert?
[verwijderd]
0
quote:

kid carson schreef op 29 november 2016 17:37:

[...] Verklaar naar 0,15 waarom niet naar 1 cent als je zo down bent Het verwonderd mij dat er nog niet veel shorters dit aandeel R.M. opvreten maar ga je gang we gooien ze er wel uit als je dat een betere optie vind!
elk jaar zijn er hele mooie verhalen maar niets komt eruit jaar na jaar verlies. Dit vertegenwoordigd dus een koersje van slechts 15 centen.
20.166 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 ... 1005 1006 1007 1008 1009 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 dec 2023 17:35
Koers 0,336
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront