Heijmans « Terug naar discussie overzicht

Goed bericht is geen bericht?

5 Posts
[verwijderd]
1
Misschien kan iemand mij iets uitleggen, want ik snap het allemaal niet meer. Ik begrijp dat het beurssentiment irrationeel slecht is, maar als ik toch naar Heijmans kijk - dat na de 5e winstwaarschuwing op rij al een ongenadig pak op z'n kloten kreeg - moet er de laatste dagen toch enige rem om de daling zitten?

Vooruit, nu zijn het geen miljardenopdrachten (waar krijg je die in Nederland, immers), maar gisteren goed bericht, want een opdracht met een contractwaarde van 75 miljoen in Landsmeer. Vandaag goed bericht, want een opdracht met een contractwaarde van 30 miljoen in Lelystad.

Nu verwacht ik hiervan niet direct een koerssprong omhoog met meerdere procenten, maar verdomd als het niet waar is, we gaan gewoon met procenten per dag naar beneden. Dat is complete bullshit! Kappuhh nou met die onzin!

Pfff... dat moest ik even kwijt.
Mvdhoorn
0
In deze barre tijden.... is enige vorm van ratio moeilijk te vinden. Zelf volg ik dit aandeel al meer dan 10 jaar, Excessen naar boven en naar beneden gezien en meegemaakt.

Momenteel zelf ook in de piepzak... Ingestapt in mei rond 23 euro en gestaffeld rond 17 euro en we zijn inmiddels al weer veel lager, zo rond de 14. De onrust in de financiele markten helpt zeker niet mee, bij ontbreken van goed nieuws gaat alles lager. Zelf ben ik van mening dat Heijmans zwaar oversold is (~2/3 van beurswaarde verdampt binnen een jaar), alleen het moment van de echte bodem en herstel kan niemand geven.....

Ik blijf zitten voor de lange termijn. Bijkopen doe ik nu niet, gezien ik al redelijk overwogen zit in dit fonds.
5 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 9 mei 2024 17:35
Koers 17,040
Verschil -0,160 (-0,93%)
Hoog 17,200
Laag 17,020
Volume 46.485
Volume gemiddeld 133.243
Volume gisteren 99.204

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront