RoodMicrotec « Terug naar discussie overzicht

Weekend bericht - effe met Philip gebeld

57 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Ronson
24
Zoals ik al aangaf heb ik vanavond nabeurs contact gehad met Nijenhuis. Tenminste hij belde mij, rond 18.15 uur(etenstijd). De aanleiding was een mail die ik vandaag naar Wilma Gomarus had gestuurd. Ik stelde hierin de open vraag wat er verandert was, dat er nu wel ineens een update zou komen. De onderliggende gedachte was ook dat ik wilde achterhalen of er ander nieuws zou komen :-D
Maar kreeg geen reactie van Wilma, dus was het alweer vergeten. Tot Flip belde.

Nijenhuis legde mij uit dat de reden van het PB maandag er één is van de beursreglementen. Die schrijven voor dat een vervroegd uitgeven cijferupdate herhaald moet worden herhaald op de dag die er voor stond gepland. Dit hebben ze afgelopen week ontdekt en vandaar het gewijzigde besluit. Het persbericht van 2 januari wordt (inhoudelijk) as. maandag herhaalt. Je kunt in dit PB, maandag ochtend voorbeurs, dus niet nieuws van verwachten.

Maar dat was niet de enige reden dat hij me belde (Wilma was er trouwens bij aanwezig). Ik heb het afgelopen half jaar met enige regelmaat contact gehad over hun communicatie naar de markt en waar de behoefte van onze kant ligt. Ook weer in de mailwisseling van vorige week. Nijenhuis legde me uit dat, hoe graag ze het ook willen, het hen aan mankracht en tijd ontbreekt om veel communicatie naar de markt te verzorgen. Zeker op dit moment, omdat de focus volledig ligt op het realiseren van het jaarplan en de strategie die daar in opgenomen met worden. Deze zal grotendeels de lijn van vorig jaar volgen, maar er worden wat nieuwe aspecten aan toegevoegd. Die zijn ze nu aan het uitwerken en in maart horen we daar meer over. Aan deze nieuwe strategische punten wordt trouwens meegewerkt door de nieuwe COO – Thorsten Bucksch. Ondanks het feit dat hij pas 1 maart officieel in dienst komt, loopt hij al regelmatig over de vloer en is dus de lijnen aan het uitzetten en input (ideeën) aan het leveren. Verder is Bucksch al druk aan het overleggen en samenwerken met de nieuwe sales UWE Meul. Nijenhuis was zeer in zijn nopjes met het aantrekken van dit nieuwe bloed.

We hebben het ook nog even kort over China gehad. Ik heb het gevoel (de indruk) dat het een kip en ei verhaal is. Er zijn verschillende klanten die hun China business bij Rood onder willen brengen. Ze willen echter geen van allen de eerste zijn. En dat is vervelend, want Rood gaat(/kan/wil) daar pas starten als ze getekende contracten of letters-of-intent heeft van die klanten. En natuurlijk voldoende omzet om die locatie rendabel te exploiteren. Die balans hebben ze nog niet gevonden, dus daar is het nog wachten op een doorbraak. Misschien dat het nieuwe duo daar een positieve impuls kan verzorgen, ik weet het niet.

Dresden heb ik het niet over gehad en ROT (STC) ook niet, was de tijd te kort voor want ik moest eten, maar ga er vanuit dat het gewoon loopt. Nijenhuis gaf ook nog aan dat de aandeelhouders er vanuit kunnen gaan dat, als er niets bericht wordt, de zaken conform eerdere mededelingen lopen. Ik heb daarop aangegeven dat we als beleggers toch graag met enige regelmaat te horen krijgen wat er ongeveer gebeurt. Want anders verliezen de beleggers het contact met de business, omdat ze de voortgang niet weten of onthouden. Hij weet dat, maar de beperkte capaciteit op het vlak van communicatie maakt het moeilijk.
Wel liet hij weten dat hij maandagochtend geïnterviewd wordt door Betten. Hij weet niet welke vragen deze journalist gaat stellen en welke onderwerpen aangesneden worden. Maar hoopt wel daar zijn informatie kwijt te kunnen, maar is afhankelijk van de vraagstelling.

Hier sluit ik het af. Schiet er nog iets te binnen dan horen jullie het nog. Ik benadruk nogmaals dat het PB voorbeurs dus niets nieuws zal brengen, maar de aandacht zal moeten gaan naar het verslag van Betten. Misschien is het een idee om de journalist te voeden met vragen, thema’s, onderwerpen voor het interview. Moet natuurlijk wel eerst achterhaald worden wie het is ;-)
Mooi klusje voor jullie, ik heb mijn best al weer gedaan vind ik. Ga maar los, dit was mijn nieuws en prettig weekend.

Ron
Vai
0
Aanbevolen Ron.

Ik blijf het gevoel bij Rood houden dat ze met beide benen stevig op de grond blijven staan. Ook heb ik altijd veel respect voor Philip gehad. Ik mocht hem afgelopen jaar ontmoeten en hij komt bij mij als zeer capabel en vertrouwenwekkend over.
Rood is een degelijk bedrijf waar we allen als aandeelhouder nog veel plezier aan gaan beleven. Geduld blijft het credo. Keulen en Aken zijn ook niet in één dag gebouwd.

Tot volgende week.

Vai
[verwijderd]
0
shit ronson,ik kan bij jou niet zo snel zo'n fout vinden:)

indien "we" geen geluk hebben met het interview maandag zal er wel weer een gejammer losbreken van de mensen die zich gek hebben laten maken door papaa,theunis e.a en gekocht hebben toen de koers omhoogging en ingestapt zijn op 63-64-65.
De fout ligt dus echt bij henzelf.
Men moet gewoon zelf maar bepalen wat iets waard is en zich niet gek laten maken door de shuffles.

Na het avontuur bij qurius is het natuurlijk wel begrijpelijk dat men bang was nu evt de boot te missen.Afweging dus van of 1 keer de boot missen of een aantal keer het slachtoffer worden van de "rode hand bende "

mmmmmmm 1779 hans niet meer gezien of toch wel incognito?

Maar goed er is dus nog een kans op een positieve uitkomst maandag a la het interview in feb mrt 2006 waarna de koers omhoog spoot.

[verwijderd]
0
aanbevolen ron, waardeer je werk in qurius en rood heel erg. Keep up the good work..! Ben benieuwd naar het interview
[verwijderd]
0
he ron,

heb net geprobeerd naar betten te bellen, maar zowel op het algemene nummer, als op de financiele afdeling neemt niemand de telefoon op. Ik ga zo nog even verder zoeken!
[verwijderd]
0
quote:

poker45 schreef:

shit ronson,ik kan bij jou niet zo snel zo'n fout vinden:)

indien "we" geen geluk hebben met het interview maandag zal er wel weer een gejammer losbreken van de mensen die zich gek hebben laten maken door papaa,theunis e.a en gekocht hebben toen de koers omhoogging en ingestapt zijn op 63-64-65.
De fout ligt dus echt bij henzelf.
Men moet gewoon zelf maar bepalen wat iets waard is en zich niet gek laten maken door de shuffles.

Na het avontuur bij qurius is het natuurlijk wel begrijpelijk dat men bang was nu evt de boot te missen.Afweging dus van of 1 keer de boot missen of een aantal keer het slachtoffer worden van de "rode hand bende "

mmmmmmm 1779 hans niet meer gezien of toch wel incognito?

Maar goed er is dus nog een kans op een positieve uitkomst maandag a la het interview in feb mrt 2006 waarna de koers omhoog spoot.
idd poker.

Die instappers zijn de gokkers van de beurs met weinig ervaring en kennis van zaken.
Vergelijkbaar met 70% van de online pokeraars die hun geld wegdragen door gewoon 'leuk' een spelletje te spelen.

Maar, ik blijf erbij dat we voorlopig geen slecht nieuws mee van Rood zullen krijgen.
En dat koerstechnisch een hele stevige bodem ligt op 60/61.
Dus ach, die 3 cent te veel betalen is geen ramp, ik denk dat die nog wel gaan renderen dit jaar.
[verwijderd]
0
potentie blijft gewoon aanwezig, het is nu gewoon afwachten wie als eerste klant met rood mee naar China wil, daarna zou het wel eens hard kunnen gaan. Wat diede zegt kan ik me ook volledig in vinden, namelijk dat deze cijfers al gewoon in de koers verwerkt zijn, en al het nieuwe dat dmv een interview bekend word zal in een positieve manier bijdragen aan de koers. Inveztor heeft een week geleden ook telefonische toelichting gevraagd aan de heer Nijenhuis en was hier ook toen heel duidelijk in.

Volgens mij kan 2007 een heel mooi jaar worden, alleen word je zitvlees wel grondig getest. Ik blijf iig zitten waar ik zit, want ik heb gewoon veel vertrouwen in dit bedrijf. Een omzet stijging van 9% zal de omzet toch richting de 10 miljoen stuwen, ICN zijn we de komende tijd vanaf, pennystocks zijn over het algemeen heel gewild in het eerste kwartaal (alle fondsen maken ff leuk ritje), en rood heeft zijn ritje nog niet gemaakt.

Potentie vollop, en hopelijk met de nieuw aangestelde COO, kan Dresen en China beter uitgebuit worden, omdat Plip hier nu ook verantwoorlijk voor was, denk ik niet de acquisitie van nieuwe klanten, en de andere bestuurlijke functies voor de volle 100% hebben gefunctioneerd. Hopelijk komt Rood in een wat rustiger vaarwater, en zien ze de mogelijk om de eerst klant naar china te lokken :)
[verwijderd]
0
Inderdaad maakt het weinig uit indien je iets meer hebt betaald indien het aandeel Rood Testhouse over een paar jaar bv boven de 1 euro staat.
Alleen zullen een aantal mensen die nu nog snel op 64-65 hebben gekocht gehoopt hebben op een update en een mogelijke snelle stijging maandag en indien dat niet gebeurd weer gaan verkopen en dan is het wel jammer voor ze dat ze drie cent teveel hebben betaald.
Maar wie weet geeft Nijenhuis een goed interview en komt er weer een mooi stuk in de kranten.
In principe is er niets veranderd t.o.v het interview van vorig jaar, dus hij zou hetzelfde verhaal naar voren kunnen brengen indien hij daarvoor in de gelegenheid wordt gesteld.
[verwijderd]
0
Ook door mij aanbevolen Ron.

Goed stuk informatie dat inhoudelijk de feitelijkheden aangeeft.

Ik heb al eerder geschreven over een mogelijk te groot optimisme. Rood is voor de toekomst zeker aantrekkelijk denk ik, omdat er in die branche voldoende werk is en alleen maar wordt uitgebreid.

Voor maandag verwacht ik mogelijk een korte opleving van de koers als het bericht nog "iets" nieuws breng en als er echt geen nieuws is zal de koers wel blijven hangen in de range 0,62-0,65.

Dan is het ook van belang wat de analisten gaan schrijven. Mocht dan toch een negatieve toon hebben kan de koers wel lager gezet worden al is dat meestal maar tijdelijk.

Onderschat de invloed van de analisten toch niet.

Maar ja, ik weet het ook niet en wacht maandag maar eens af. Mijn positie in Rood is nu niet zo groot omdat ik verhoudingsgewijs heel veel in Qurius heb zitten.

Prettig weekend verder

Jan
Nel
0
quote:

poker45 schreef:

shit ronson,ik kan bij jou niet zo snel zo'n fout vinden:)

indien "we" geen geluk hebben met het interview maandag zal er wel weer een gejammer losbreken van de mensen die zich gek hebben laten maken door papaa,theunis e.a en gekocht hebben toen de koers omhoogging en ingestapt zijn op 63-64-65.
De fout ligt dus echt bij henzelf.
Men moet gewoon zelf maar bepalen wat iets waard is en zich niet gek laten maken door de shuffles.

Na het avontuur bij qurius is het natuurlijk wel begrijpelijk dat men bang was nu evt de boot te missen.Afweging dus van of 1 keer de boot missen of een aantal keer het slachtoffer worden van de "rode hand bende "

mmmmmmm 1779 hans niet meer gezien of toch wel incognito?

Maar goed er is dus nog een kans op een positieve uitkomst maandag a la het interview in feb mrt 2006 waarna de koers omhoog spoot.

tjonge,tjonge,wat een oordeel
[verwijderd]
0
Goed werk Ronson. Ik ben blij dat er hier regelmatig zinnig gepost wordt, kan je van het dft-forum niet altijd zeggen.

Jammer dat Dresden en ROT niet aan de orde gekomen zijn, maar wie weet horen we daar maandag wel wat over. Ik heb er nog steeds vertrouwen in dat het een mooi jaar gaat worden voor Rood.

Fijn weekend allemaal,
Cheesa.
[verwijderd]
1
quote:

poker45 schreef:

Alleen zullen een aantal mensen die nu nog snel op 64-65 hebben gekocht gehoopt hebben op een update en een mogelijke snelle stijging maandag en indien dat niet gebeurd weer gaan verkopen en dan is het wel jammer voor ze dat ze drie cent teveel hebben betaald.
eigen schuld, dikke bult.
Ronson
0
quote:

poker45 schreef:

shit ronson,ik kan bij jou niet zo snel zo'n fout vinden:)

indien "we" geen geluk hebben met het interview maandag zal er wel weer een gejammer losbreken van de mensen die zich gek hebben laten maken door papaa,theunis e.a en gekocht hebben toen de koers omhoogging en ingestapt zijn op 63-64-65.
De fout ligt dus echt bij henzelf.
Men moet gewoon zelf maar bepalen wat iets waard is en zich niet gek laten maken door de shuffles.

Na het avontuur bij qurius is het natuurlijk wel begrijpelijk dat men bang was nu evt de boot te missen.Afweging dus van of 1 keer de boot missen of een aantal keer het slachtoffer worden van de "rode hand bende "

mmmmmmm 1779 hans niet meer gezien of toch wel incognito?

Maar goed er is dus nog een kans op een positieve uitkomst maandag a la het interview in feb mrt 2006 waarna de koers omhoog spoot.
Tja Poker, zo'n kans kon ik effe niet laten liggen. Je bent zelf altijd lekker kritisch (meestal terecht) over de schrijfstijl van anderen. Ik kon dit kansje dus niet laten lopen ;-)

Verder laten de ensen zich niet gek maken door de genoemde personen, maar door hun eigen hebzucht. Diede merkt terecht op dat ze gewoon eerder hadden moeten luisteren. Het lag als een dukdalf boven water dat 60/61 de bodem was. Toen wilde ze niet komen en nu ineens wel, tja.

Maar volgens mij geen man over boord, want er is geen anleiding om de bodem te verlagen. Die 60/61 staat nog steeds en als het interview door juiste vraagstelling positief overkomt kan het zomaar omhoog gaan. Hebben we vorig jaar ook gezien, vraag maar aan Perry ;-)
(Geintje Perry)
Ronson
0
Dat krijg je als je een bericht gaat bewerken en een heel verhaal gaat typen. Dan kan je het daarna niet doorlezen en nog een keer bewerken omdat je tijd voorbij is :-(
Toch nog wat foutjes dus ;-)
Bertus S
0
quote:

Ronson schreef:

Dat krijg je als je een bericht gaat bewerken en een heel verhaal gaat typen. Dan kan je het daarna niet doorlezen en nog een keer bewerken omdat je tijd voorbij is :-(
Toch nog wat foutjes dus ;-)
Ron, je kunt natuurlijk ook eerst ff je bericht typen in Notepad/Kladblok, eventueel tig x wijzigen indien gewenst en dan pas plaatsen............

{;<)))

Bertus S.
Porscheknakker
0
quote:

Bertus S schreef:

[quote=Ronson]
Dat krijg je als je een bericht gaat bewerken en een heel verhaal gaat typen. Dan kan je het daarna niet doorlezen en nog een keer bewerken omdat je tijd voorbij is :-(
Toch nog wat foutjes dus ;-)
[/quote]
Ron, je kunt natuurlijk ook eerst ff je bericht typen in Notepad/Kladblok, eventueel tig x wijzigen indien gewenst en dan pas plaatsen............

{;<)))

Bertus S.
Hallo Bertus S, ouwe Schalkhaar-hap.
Toch wat Sopheons weggedaan voor Rood?

Groet
Ronson
0
quote:

Bertus S schreef:

[quote=Ronson]
Dat krijg je als je een bericht gaat bewerken en een heel verhaal gaat typen. Dan kan je het daarna niet doorlezen en nog een keer bewerken omdat je tijd voorbij is :-(
Toch nog wat foutjes dus ;-)
[/quote]
Ron, je kunt natuurlijk ook eerst ff je bericht typen in Notepad/Kladblok, eventueel tig x wijzigen indien gewenst en dan pas plaatsen............

{;<)))

Bertus S.
Doe ik over het algemeen ook met langere stukken. Maar nu wilde ik even kort editen, maar vervolgens ongepland allerlei dingen toevoegen. Tja en toen ging het mis :-D

Maar dank voor het ongevraagde advies Bertus ;-)
[verwijderd]
0
quote:

Ronson schreef:

[quote=Bertus S]
[quote=Ronson]
Dat krijg je als je een bericht gaat bewerken en een heel verhaal gaat typen. Dan kan je het daarna niet doorlezen en nog een keer bewerken omdat je tijd voorbij is :-(
Toch nog wat foutjes dus ;-)
[/quote]
Ron, je kunt natuurlijk ook eerst ff je bericht typen in Notepad/Kladblok, eventueel tig x wijzigen indien gewenst en dan pas plaatsen............

{;<)))

Bertus S.
[/quote]

Doe ik over het algemeen ook met langere stukken. Maar nu wilde ik even kort editen, maar vervolgens ongepland allerlei dingen toevoegen. Tja en toen ging het mis :-D

Maar dank voor het ongevraagde advies Bertus ;-)
Ron, ik had zostraks Betten gebeld over het interview, er staat bij hen echter geen interview met Nijenhuis geplannend. De man van betten gaf toe vandaag met Plip gesproken te hebben, maar omdat er niets is veranderd tov 2 januari zal er geen interview met betten zijn
Johan the banana tree
0
quote:

Ronson schreef:

Dresden heb ik het niet over gehad en ROT (STC) ook niet, was de tijd te kort voor want ik moest eten
en dan kap je zo'n man maar af???
57 Posts, Pagina: 1 2 3 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 dec 2023 17:35
Koers 0,336
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront