Fastned opent laadstation Duitse supermarktketen Rewe

Gepubliceerd op 16 december 2020 08:00 | Reacties: 3 | Onderwerpen: Duitsland 

FASTNED (05 mrt)

56,200 +0,400 (+0,72%)

AMSTERDAM (AFN) - Laadpalenuitbater Fastned heeft een eerste snellaadstation geopend bij een vestiging van de Duitse supermarktketen Rewe. Het Nederlandse bedrijf ging daarvoor twee jaar geleden al een samenwerking met de Duitsers aan. Komend jaar wil Fastned bij meerdere Rewe-winkels laadstations openen zonder details over aantallen te geven.

Fastned wil zijn netwerk in Duitsland graag uitbreiden. In het land is nog een beperkte dekking van oplaadstations terwijl het aandeel volledig elektrische auto's wel snel stijgt. Fastned heeft nu 18 grote snellaadstations in Duitsland. Enkele maanden geleden opende het bedrijf nog samen met Tesla het grootste snellaadstation van Duitsland.

3 Posts
Makita
1

Enkele maanden geleden opende het bedrijf nog samen met Tesla het grootste een snellaadstation van in Duitsland op een terrein waar ook een Tesla Supercharger is gevestigd.
Fury75
0
Briljante tekst in het persbericht:
In de tijd van een gemiddeld winkelbezoek hebben klanten de mogelijkheid om hun batterij op te laden en de reikwijdte toe te voegen voor een gemiddelde week autorijden.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.