'Veel groeipotentie Flow Traders'

Gepubliceerd op 15 maart 2019 09:43 | Reacties: 4

Flow Traders (25 mei)

31,220 -0,300 (-0,95%)

AMSTERDAM (AFN) - KBC Securities ziet veel groeimogelijkheden voor beursintermediair Flow Traders. Dat schrijven analisten van de Belgische bank, die Flow Traders gaan volgen. KBC geeft Flow Traders een buy-advies mee en een koersdoel van 32 euro.

De analisten van KBC wijzen op de groei van de markt voor zogeheten Exchange Traded Products (ETP) die al een paar jaar aanhoudt. Ze denken dat die markt nog met 15 procent per jaar vooruit kan. De groei wordt voortgestuwd door een trend naar meer passieve investeringsstrategieën. Ook wordt er steeds meer gelet op de kosten van financiële instrumenten. Het eigen platform van Flow Traders geeft het bedrijf daarbij een concurrentievoordeel.

Flow Traders is een marktleider in Europa, maar kan nog groeien in de Verenigde Staten en Azië. De beursintermediair breidt zijn eigen platform bovendien uit naar meer producten.

Het aandeel Flow Traders stond vrijdag rond 14.50 uur 1,1 procent hoger op 25,92 punten.

4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omlaag ↓
henk b.
0
In het laatste kwartaal toen het alle kanten opvloog, verdienden ze 0,56 per aandeel. Dit kwartaal hooguit 0,25 denk ik. Marges staan onder druk ook al wordt de handel groter. In dit tempo verdienen ze 1,25 pa per jaar. K/W van 20. Kun je zelf inschatten of ze laag of hoog staan...

Het dividend stabiliseert wel de koers. Als ze dit jaar een stuk minder draaien, dan zullen ze de payout weer verhogen. De winst zal hoogstwaarschijnlijk aanzienlijk lager zijn ook al zouden de beurzen gaan spoken. Dit komt door de one-off in kw1 2018, die klapper in de US. Daarmee zetten ze velen op het verkeerde been, met hun uitspraken.
Bowski
0
Ik heb ze (voorlopig) te duur gekocht. Boven €30. Maar krijg €2,35 dividend. Er komt op termijn vast weer een superknaller. Ik wacht geduldig af.
Ze staan nu op de bodem.
crypt
0
Turbo long gekocht als hedge. Mocht de pleuris weer uitbreken dan gaat ‘ie zeker weer richting de €30.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.