Oddo gaat Adyen volgen met reduce-advies

Gepubliceerd op 12 juni 2019 10:24 | Reacties: 3 | Onderwerpen: advies 

ADYEN NV (03 jul)

1.351,500 +13,500 (+1,01%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - De Frans-Duitse vermogensbeheerder Oddo BHF gaat betalingsverwerker Adyen volgen met een reduce-advies en een koersdoel van 500 euro. De waardering van Adyen is volgens de analisten erg hoog opgelopen.

Oddo zei dat de betalingsmarkt de komende jaren zal blijven groeien, met kansen voor alle partijen. De sector zou relatief immuun zijn voor de economische cyclus. De beleggingsadviseur gaf aan dat de binnen de Europese betalingssector Adyen de minste voorkeur geniet, naast branchegenoten Worldline, Wirecard en Ingenico.

Het aandeel Adyen noteerde woensdag omstreeks 10.15 uur 0,6 procent lager op 704,80 euro.

3 Posts
BeursVis
0
Adyen is een goed bedrijf met mooie cijfers, alleen deze koers is veel te hoog. Komt op mij over als een enorme hype. Zelfs €500 is wat aan de hoge kant als je het mij vraagt.
thejaguar
0
adyen kan de hoge groeicijfers niet lang meer vol blijven houden. de concurrentie komt eraan. ook in dat licht is de koers/winstverhouding inderdaad veel te hoog. ik vraag me ook een beetje af wie adyen op dit hoge niveau nog koopt, maar dat vraag ik me overigens ook af bij bijvoorbeeld relx en wolters kluwer en takeaway
up en down
0
Dit bedrijf Adyen is een mooi bedrijf en ik vergelijk dit met unibail Rodamco dat meer dan 200 euro in koers stond en een mooi bedrag aan dividend uitbetaalde maar ook hieraan is de koers veel te hoog opgedreven en die is sinds 2015 alleen maar gedaald en nu op amper 135 euro staat
Ook vergelijk ik de aandelen handel met de voetbal koehandel daar waar gigi bedragen worden neergelegd voor een of ander broekie die toevallig een goede periode meemaakt en dus scoort en daarvoor 200 miljoen wordt gevraagd en dat deze na die transfer geen graspriet meer raakt dus een miskoop en weggegooid geld want niemand betaald dit giga bedrag meer... ook de toeschouwers brengen dat niet op.....om dat bedrag bijeen te brengen omdat die speler is uitgespeeld en niets meer presteert en de club niet met die speler aankoop het beoogde doel hebben bereikt... Dus nog een grotere strop ja je moet blind zijn als je dure spelers koopt,, ( als voorbeeld Pais st G.)) die geen prijs hebben behaald dit jaar in de Champ. L. ))), en aandelen die dat niet meer opbrengen waaraan je ze gekocht hebt en als troost,,,dat alleen het dividend nog/is blijft!!!!!!!!!!
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Plaats een reactie

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.