Nieuws van dinsdag 23 februari 2021

Technologiefondsen trekken AEX hard omlaag

AMSTERDAM (ANP) - De AEX-index van de Amsterdamse beurs is dinsdag fors lager geëindigd. Aandelen van chipbedrijven uit de hoofdgraadmeter werden in de uitverkoop gedaan, nu ook grote Amerikaanse t...

23 feb | Reacties: 2 | meer...

Tech verliest fors op rood Wall Street

NEW YORK (ANP) - De aandelenbeurzen in New York zijn dinsdag met aanzienlijke verliezen aan de nieuwe handelssessie begonnen. Techfondsen gingen opnieuw hard omlaag, nu het rendement op staatsoblig...

23 feb | Reacties: 7 | meer...

Vraag naar uitzendkrachten trekt aan

AMSTERDAM (ANP) - De vraag naar uitzendkrachten is in januari behoorlijk aangetrokken. Volgens uitzendbrancheorganisatie ABU heeft dat onder meer te maken met meer vraag naar uitzendkrachten in GGD...

23 feb | Reacties: 2 | Onderwerpen: detachering  | meer...

KPN en Adyen hard onderuit in lagere AEX

AMSTERDAM (ANP) - De aandelen van KPN en Adyen gingen dinsdag in de uitverkoop op de Amsterdamse beurs. KPN stond onder druk door het nieuws dat een grootaandeelhouder van het bedrijf een obligatie...

23 feb | Reacties: 9 | meer...

Tesla-rivaal Lucid Motors gaat naar beurs

NEW YORK (ANP/RTR/AFP/BLOOMBERG) - De maker van elektrische auto's Lucid Motors, een rivaal van Tesla, krijgt een beursnotering in New York. Het in 2007 opgerichte Lucid wordt geleid door Peter Raw...

23 feb | Reacties: 4 | meer...

Waarde bitcoin zakt flink weg

SINGAPORE (ANP/RTR/BLOOMBERG) - De waarde van de bitcoin ging dinsdag verder omlaag. Dat komt door zorgen bij beleggers dat de koers van de digitale munt mogelijk te hard is opgelopen. Ook verzilve...

23 feb | Reacties: 42 | Onderwerpen: bitcoin  | meer...