BAM Groep « Terug naar discussie overzicht

BAM Augustus 2016

999 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 46 47 48 49 50 » | Laatste
manuss
0
Ik kijk 1x per dag naar de koersontwikkeling, maar ga nu over naar 1x per week! Van 3,545 naar 3,448. Een mooi aandeel om een maagzweer op te lopen.
apollo
0
quote:

manuss schreef op 1 augustus 2016 12:09:

Ik kijk 1x per dag naar de koersontwikkeling, maar ga nu over naar 1x per week! Van 3,545 naar 3,448. Een mooi aandeel om een maagzweer op te lopen.
Een beetje Bammer kan met het aantal maagzweren wel een telraam beginnnen.
€d_Modus Vivendi
0
[verwijderd]
0
Bureau Tromp ontwikkelt businesscase voor slimmer werken bij BAM

Bouwbedrijf BAM wil met behulp van lean slimmer en klantgerichter gaan werken. Bureau Tromp werd ingeschakeld om in kaart te brengen welke voordelen dit met zich meebrengt, en wat dit onderaan de streep zou kunnen opleveren. Op basis van de positieve business case mag het adviesbureau het traject de komende periode tevens zelf gaan uitrollen.

De Nederlandse bouwsector is vandaag de dag in hoog tempo aan het veranderen. Belangrijke trends zijn onder meer de veranderende verantwoordelijkheden van bouwbedrijven in de keten, de veranderende vraag vanuit klanten en een hogere druk op de bouwsector om hun projecten anders en efficiënter in te kleden. De ‘klant centraal stellen’ en ‘effectiviteit’ zijn hierdoor verworden tot belangrijke pijlers van operationele modellen. Net als andere spelers in de markt voelt ook BAM Infra, met meer dan 21.000 medewerkers (stand: 2015) een van grootste bouwbedrijven van ons land, de noodzaak om te veranderen.

Als onderdeel van zijn inspanningen de organisatie klantgerichter te maken, lanceerde BAM recentelijk een programma dat erop gericht is om de lean principes binnen de Infra business unit in te voeren en klantgerichtheid binnen teams te verankeren. Om deze transitie te ondersteunen, schakelde het bouwbedrijf de expertise in van Bureau Tromp, een adviesbureau gespecialiseerd in de Lean Six Sigma methodiek. “Door slimmer te werken ontstaat er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn,” vertelt Reinier Tromp, partner bij het adviesbureau.

www.consultancy.nl/nieuws/12745/burea...
TraderRon
0
Balfour Beatty PLC -0,18%
BAM -1,79%
British Land Co PLC -0,11%
Carillion PLC -0,52%
Heijmans -2,57%
Vinci SA -0,78%

Zoek de nederlandse bouwbedrijven ;)

[verwijderd]
0
Vreemd de olie stijgt van in de 40 dollar weer over de 41 dollar..
En meteen zien ze kans om aandelen te dumpen..

22,77
Shelll

Alles is wat aan het dumpen??

USA groen.
Futs groen..

vreemd..
pull back vandaag komt de correctie vandaag na al die records..
wat is er aan de hand denk je dan.

ING daalt hard van dik over de 10 euro...
Stilte voor de storm//
Wat is er loos.../
Alles wat in de war vandaag..

Zijn wat aan het voorsorteren..
Shell zakt door de 22,50 daar zit de steun.//
Dan denken ze dat die snel in de 21 euro zal duiken..
Zijn nu vast aan het dumpen omdat die vlak bij de 22,50 komt...
Misschien is de steun sterk genoeg daar..

bartbas
0
Uit dit jaargetijden vallen geen conclusie s te trekken. Professioneel partijen handelen niet en ook Piet Particulier is vrijwel afwezig. Een enkeling heeft vakantiegeld nodig en verkoopt aandelen. Het kan door de geringe volumes hard zakken. Bovendien kijken de meeste particulieren niet naar fundamentele factoren. Ook al is een aandeel spotgoedkoop, het blijft dalen wanneer het sentiment niet goed is. Vaak trekt de beurs in deze tijd van het jaar pas in oktober weer aan. Dalingen in de tussenliggende tijd zijn 'business as usuall".

bartbas
[verwijderd]
0
En niet te vergeten.....

Als men aan een neergaande koers kan verdienen....

Boter op ons hoofd?
€d_Modus Vivendi
0
tijdens de vakanties loopt het dievengilde weer om en in de huizen.Dat is op de beurs niet anders. N nu zijn het de hedgers die laag hun geleende stukken kopen en hoger verkopen om ze dan weer laag terug te kopen zonder dat hun shortpositie verandert.Zij maken dan hun eerder te laag geshorte aandelen weer goed,.
TraderRon
0
Heijmans -2,95%
BAM -2,51%
Carillion PLC -0,97%
Vinci SA -0,96%
British Land Co PLC -0,15%
Balfour Beatty PLC -0,09%
Hochtief AG 0,21%

and the winners are (as usual)
men ruikt bloed....
€d_Modus Vivendi
0

Baanbrekend werk voor Uithoflijn volop in gang…
01 augustus 2016 17:04
Laatste update: 01-08-2016 17:04

Door utrecht
Deel dit
Foto: Wim van 't Klooster, CC BY-SA 4.0

UTRECHT – Vanaf medio 2018 moet hij gaan rijden. De Uithoflijn, de snelle en comfortabele tramverbinding die passagiers vanaf Utrecht CS langs het spoor richting Houten, de Laan van Maarschalkerweerd en de Weg tot de Wetenschap naar De Uithof vervoert. Op dit moment vinden op diverse plekken werkzaamheden plaats.

Deze maand start aannemer BAM met de laatste werkzaamheden bij het tramviaduct Vaartsche Rijn, tussen de Bleekstraat en begraafplaats Soestbergen. De werkzaamheden duren tot en met november. In de eerste weken maakt BAM de bak van het viaduct klaar voor de spooraanleg. Hiervoor boort BAM vanaf de week van 22 augustus gaten in het betonnen viaduct. De gaten zijn nodig om het spoor op het viaduct te kunnen bevestigen. Het boren duurt circa zeven weken en levert mogelijk geluidshinder op.
De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7 en 19 uur. Nadat de gaten geboord zijn, worden er stalen goten aangebracht en wordt de ruimte tussen de goten opgevuld met beton. Daarom is er gedurende deze periode regelmatig een betonmixer te zien op het viaduct.

€d_Modus Vivendi
0

BAM Delivers Three Construction Projects In Somerset
Construction News Image
BAM Construction has delivered three building projects worth more than 47€ million in Somerset.

The company has handed over Blackbrook Pool in Taunton, a new secure healthcare facility in Wellington, and the new North Somerset Enterprise and Technology College (NSETC) in Weston-super-Mare.

BAM is now set to begin two new schemes in the region, one for Kingfisher Primary School in Lufton and a headquarters office project for the UK Hydrographic Office in Taunton.

hss

BAM's Regional Director for the West, Nick Goff, said: "These are very different buildings in design and use. A leisure building such as Blackbrook Pool is going to be used by the local community both young and old, while a modern education establishment like NSETC needs to be quite high-tech because children learn in a totally different way now to how my generation did.

"Even more different is our secure mental health building for Montpelier Estates in Wellington, because the tranquility and care required for treating mental illness is a totally separate concept. These very distinct construction challenges can only be met by a skilled and experienced workforce, with a well-developed local supply chain."
€d_Modus Vivendi
0
het vorige week moeizaam bij elkaar gesprokkelde is weer teniet gedaan door de HH beursmaffia
Rotjeknor
0
quote:

€d_Modus Vivendi schreef op 1 augustus 2016 17:29:

het vorige week moeizaam bij elkaar gesprokkelde is weer teniet gedaan door de HH beursmaffia
marktwerking
999 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 46 47 48 49 50 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 29 apr 2024 11:02
Koers 3,918
Verschil +0,022 (+0,56%)
Hoog 3,930
Laag 3,892
Volume 246.825
Volume gemiddeld 1.429.485
Volume gisteren 525.331

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront