Imtech « Terug naar discussie overzicht

Draadje voor evt adviezen van andere aandelen dan Imtech....

41.365 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 ... 2065 2066 2067 2068 2069 » | Laatste
[verwijderd]
0
Gratz voor alle Apple believers!!! En vooral Wies met zijn grote weging in zijn porto, nice 1! Nabeurs iig mooie plus!!!
Wat zou morgen dayhigh zijn @Apple? Iemand een idee?
rocknuts
0
Apple: buybacks, stock split, increasing dividend yoy en dan waarschijnlijk ook nog alleen door het gezeur van die "rat in een pak" Icahn. Nou nou, iphone cijfers waren goed, maar verder...
Ik wordt er niet hebberig van. Ze moeten zichzelf wel dubbel vouwen om te verhullen dat de groei eruit is en Steve Jobs niet op te volgen is. Ik heb wat in porto, maar weet niet of ik ze nog lang aanhoud.
[verwijderd]
0
Man Group: Laatst een kort ritje (0.991 naar 1.063) gemaakt. Mocht het weer lager dan 0,991 komen dan overweeg ik weer een ritje.
Zie de afgelopen tijd dat het schommelt tussen die range.

Zie overigens bij transactie-info dat er EUR 37,20 is berekend aan stamp duty. Kan dit ook ergens vergoed worden?
[verwijderd]
0

kort nachtje geweest en moet daarbij vanmorgen ook nog vroeg op pad

Apple, heel veel nieuws
in een notendop
Iphone is unmatched voor concurrentie dat is wel duidelijk en Apple heeft dus gelijk gekregen dat ze er goed aan doen een margin seller te zijn, want door de quality komen de volumes vanzelf

APPLE is bezig een enorm high tech conglomeraat te bouwen wat zijn weerga niet zal kennen de GE van de high tech wereld
ze gaan in health, transport, banking , home appliance/entertainment, security
ze kopen alles wat ze nodig hebben en nemen de beste mensen aan
ze leggen ook de nadruk op design en art, ook hier trekken ze het beste talent aan

Apple verdient in één kwartaal wat top bedrijven per jaar verdienen, ze vinden hun stock enorm ondergewaardeerd en ze zullen eigen aandelen blijven inkopen
de stock split is voor begin Juni, dit maakt de stock nu ook bereikbaar voor kleinere beleggingsfondsen en meer aandeelhouders
dividend gaat omhoog met 8% , richting 3% op jaarbasis

Apple pe thans 13 ( inclusief de cash ) dat is 8 X zonder cash tegenover de sector op 15 X tot zelfs 18 X, maakt Apple enorm ondergewaardeerd, dus Cash zal aangebruikt worden voor R&D, aandelen Inkoop, dividend en overnames, Apple heeft voor 18 miljard aan overnames gedaan in 16 maand

( TomTom , let op die kan daar nog wel eens eindigen )

Apple gaat na de stock split mi in de komende 2 jaar met 100% omhoog

beste stock voor je LT portfolio
ik ga inslaan IEP , die staan ondanks dat ze vandaag fiks zullen opgaan, laag

ik ben helemaal overweight on Apple , maar hou dat aan tot na de zomer en wellicht neem ik het risico voor de komende 2 jaar

zit nog short op Tesla en FB, maar boven de markt en dat is peanuts vergeleken met wat er op Apple uitstaat

ps: Man Group, stamp duty is volgens mij en in ieder geval voor mij niet terug te vorderen, Man ging gisteren ex dividend, 3,19 pence is de uitbetaling

succes Wies
Balimoney
0
Mooie resultaten Apple. Weet iemand wat er met mijn TL gebeurd na de komende stocksplitsing? Worden die ook gesplitst?
[verwijderd]
0
Nutreco lijkt me ook (zeer) sterk, zoals gehoopt. Meer dan 8% omzetstijging, terwijl bijvoorbeeld Rabo op 5% rekende, dat scheelt procentueel nogal wat. Bedrijfsresultaten zijn niet helemaal concreet, maar worden als "beduidend hoger" gekwalificeerd. Alleen desinvestering in Zuid-Europa duurt langer.
DeZwarteRidder
0
quote:

Beurs050 schreef op 24 april 2014 01:31:

Man Group: Laatst een kort ritje (0.991 naar 1.063) gemaakt. Mocht het weer lager dan 0,991 komen dan overweeg ik weer een ritje.
Zie de afgelopen tijd dat het schommelt tussen die range.

Zie overigens bij transactie-info dat er EUR 37,20 is berekend aan stamp duty. Kan dit ook ergens vergoed worden?
Stamp-duty is onze bijdrage aan het herstel van de Engelse economie.
DeZwarteRidder
0
Omzetstijging voor optimistisch Nutreco

Gepubliceerd op 24 apr 2014 om 07:31 | Views: 1

[07:31 - Omzetstijging voor optimistisch Nutreco ]
Nutreco 23 apr
EUR 32,61 +0,09 (+0,28%)

Omzetstijging voor optimistisch Nutreco
Vooruitblik: 'Sterke groei visvoer Nutreco'

AMERSFOORT (AFN) - Diervoederbedrijf Nutreco heeft in het eerste kwartaal van 2014 de omzet met ruim 8 procent zien stijgen. Het bedrijf profiteerde vooral van een toegenomen verkoop van visvoer in Noorwegen, zo maakte Nutreco donderdag voorbeurs bekend.

De omzet voor het gehele bedrijf kwam uit op 853,3 miljoen euro. De omzet uit de tak Visvoer steeg met bijna 27 procent tot 414,5 miljoen euro, waarbij de volumes met 24,3 procent stegen. De omzet uit Diervoeding daalde met ruim 4 procent tot 438,8 miljoen euro, de kleine volumestijging die Nutreco daarin wist te realiseren werd tenietgedaan door negatieve wisselkoerseffecten.

Nutreco liet weten dat de operationele winst (ebita voor bijzondere posten) in het eerste halfjaar van 2014 naar verwachting ,,duidelijk hoger zal zijn'' dan in dezelfde periode vorig jaar. Toen bedroeg de operationele winst 80,3 miljoen euro. Voor Diervoeding verwacht Nutreco een ,,iets hoger'' bedrijfsresultaat, terwijl de ebita van Visvoer waarschijnlijk ,,duidelijk hoger'' zal zijn.

Hogere resultaten
Topman Knut Nesse zei tevreden te zijn met de hogere resultaten. Die zijn vooral te danken aan de tak Visvoer, maar ook de ontwikkelingen in marges en volumes bij Diervoeding noemde de bestuurder ,,bemoedigend''.

Verder zei de onderneming dat de aanloop naar de voorgenomen verkoop van de mengvoer- en vleesactiviteiten in Spanje en Portugal meer tijd vergt dan verwacht. Nutreco suggereert nog geen goede aanbieding voor de onderdelen te hebben ontvangen. ,,Nutreco is uit op een waardering die de marktpositie, de huidige financiële resultaten en het toekomstige potentieel van deze activiteiten goed reflecteert.'
[verwijderd]
0
quote:

Opus135 schreef op 24 april 2014 07:22:

Nutreco lijkt me ook (zeer) sterk, zoals gehoopt. Meer dan 8% omzetstijging, terwijl bijvoorbeeld Rabo op 5% rekende, dat scheelt procentueel nogal wat. Bedrijfsresultaten zijn niet helemaal concreet, maar worden als "beduidend hoger" gekwalificeerd. Alleen desinvestering in Zuid-Europa duurt langer.
ik lees dit helemaal niet als zo sterk, wat ik op hun site zie leest bestens neutraal, doch eerder voorzichtig

wellicht is er straks meer info

maar denk dat dit het aandeel niet hoger zal zetten, of nogmaals er moet meer nieuws dadelijk komen.
de vis sector draait op volle toeren, maar dat is één poot

Wies
[verwijderd]
0
quote:

wiesje 9333 schreef op 24 april 2014 07:43:

[...]

ik lees dit helemaal niet als zo sterk, etc

Wies
We zullen zien. Hoe dan ook volgens mij een basis voor koersstijging de komende maanden.

Unilever 1e kwartaal lijkt wat beter dan verwacht, maar of het de (hoge) beurskoers van nu rechtvaardigt?

Ben ook benieuwd naar ASMI vandaag. Gaat het nu geweldig goed, of is de outlook erg matig?
DeZwarteRidder
0
Als ik het me goed herinner was het 1e kwartaal van 2012 niet zo goed voor Nutreco, dus een vergelijking wordt dan een stuk mooier.

Een grote tegenvaller is natuurlijk de trage gang van zaken in Spanje/Portugal, dit kan best nog lang duren voordat men de juiste koper heeft gevonden.
[verwijderd]
0

'Nutreco overtreft verwachtingen'
Gepubliceerd op 24 apr 2014 om 08:59 | Reacties: 0
Nutreco 23 apr
EUR 32,61 0,00 (0,00%)

Omzetstijging voor optimistisch Nutreco
Vooruitblik: 'Sterke groei visvoer Nutreco'
AMSTERDAM (AFN) - De resultaten van Nutreco in het eerste kwartaal overtreffen de verwachtingen. Dat stelden analisten van Rabobank donderdag naar aanleiding van de kwartaalcijfers van de diervoerproducent.

De analisten wezen op de sterke volumegroei van 24 procent bij het visvoer, waarbij de verkoop van zalmvoer met 35 procent toenam. Die groei kwam vooral door gunstige omstandigheden in Noorwegen en Groot-Brittannië. Daarnaast namen de volumes bij Animal Nutrition met 1 procent toe, terwijl de ontwikkelingen daar sinds 2012 negatief waren.

De voorspelling van Nutreco dat de ebita dit jaar duidelijk hoger zal zijn dan in 2013 wordt door Rabo geïnterpreteerd als een verwachte stijging van 7 tot 12 procent. De bank verwacht dat de mengvoer- en vleesactiviteiten in Spanje en Portugal, die al enige tijd in de etalage staan, in de komende 6 maanden voor een goede prijs worden verkocht.

Rabo hanteert een koopadvies voor het aandeel Nutreco, met een koersdoel van 37 euro. Nutreco sloot woensdag op 32,61 euro.

Advertentie
Ads door Google

Bekijk hier Finance banen
Vele finance vacatures op StepStone Vacatures voor hoger opgeleiden - stepstone.nl/Vacatures-Finance

Er zijn (nog) geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie
U reageert als: profitmaker Bijlage toevoegen
Bijlage toevoegen: Fout in de bijlage

Alleen bestanden kleiner dan 1024KB, met de extensie gif, jpg, png of pdf zijn toegestaan.

Plaats reactie Een reactie is verplicht Reactie is te lang, 8000 karakters zijn toegestaan. Belangrijk: lees ook het forumreglement voor regels en uitleg.
[verwijderd]
0
was voor mij al weken, maanden duidelijk voor mij dat koers Nutreco zou stijgen vandaag. Kon maar 1 kant op. De vraag was alleen hoe ver omhoog. De grootste koerstrigger (verkoop activiteiten in spanje en portugal)moet nog steeds komen. Verstandig dat ze het niet voor een appel en een ei verkopen. Verwacht vandaag tussen 33,50 en 34 als slotkoers en komende weken, maanden kan het aandeel geleidelijk naar 35-40 euro als overname zuid europa gerealiseerd is.
[verwijderd]
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 24 april 2014 07:37:

[...]

Stamp-duty is onze bijdrage aan het herstel van de Engelse economie.
Ik had het nog niet opgemerkt. Wat een treurigheid....
[verwijderd]
0

Ik zal vandaag naast AHOLD, Vopak en Unilever ook short gaan op Corbion.
Ik was lang positief op het aandeel maar aandeel is sinds jaarcijfers opgelopen van 15,50 naar 16,70 nu.
Er zijn nog steeds geen nieuwe contracten bekend gemaakt die ik al wel verwacht had en daarnaast denk ik dat de valuta-effecten ook corbion parten spelen. Ik ga short dus vandaag om in te spelen op eventuele koersdaling morgen. Bij jaarcijfers zag je een koersboost. Morgen verwacht ik een daling.
[verwijderd]
0
America Movil wil Telekom Austria overnemen



AMSTERDAM (Dow Jones)--America Movil SAB (AMX) gaat een bod doen op alle uitstaande aandelen Telekom Austria, nu een pact is gesloten met de grootste aandeelhouder van het Oostenrijkse telecombedrijf, het staatsholdingbedrijf Osterreichische Industrieholding (OIAG).

Dat maakte het Mexicaanse telecomconcern, dat ook grootaandeelhouder is van het Nederlandse Koninklijke KPN nv (KPN.AE), woensdag bekend. Telekom Austria bevestigt de overeenkomst tussen beide aandeelhouders, maar geeft geen verdere details.

OIAG bezit ruim 28% van Telekom Austria en AMX heeft zo'n 27% in handen. Met het pact hebben de twee meer dan 30% in handen, waarmee onder de Oostenrijkse wet een verplicht bod gedaan moet worden op de resterende aandelen van het bedrijf.

America Movil zal EUR7,15 per aandeel bieden voor de stukken die nog niet in bezit zijn. Dat betekent dat het bod AMX meer dan EUR1,4 miljard kan gaan kosten.



Door Ben Zwirs; Dow Jones Nieuwsdienst +31-20-571-52-01; ben.zwirs@wsj.com



(END) Dow Jones Newswires

April 24, 2014 03:13 ET (07:13 GMT)
[verwijderd]
0
@PM

Volgens mij had je alle kruisjes goed gezet vwb de cijfertoto. Hulde!

Verder ook een hoop actie:

- GE wil Alstom
- Apple met goede berichten
- Carlos wil Telekom Austria (op een koopje a la KPN)

Druk dagje!
41.365 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 ... 2065 2066 2067 2068 2069 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
877,37  +7,10  +0,82%  11:21
 Germany40^ 18.039,80 +0,68%
 BEL 20 3.861,94 +0,10%
 Europe50^ 4.964,45 +0,52%
 US30^ 38.117,66 -0,02%
 Nasd100^ 17.580,29 +0,87%
 US500^ 5.079,05 +0,68%
 Japan225^ 37.820,55 +0,25%
 Gold spot 2.351,01 +0,81%
 EUR/USD 1,0739 +0,09%
 WTI 83,72 -0,04%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

ASMI +6,36%
Alfen N.V. +4,20%
EBUSCO HOLDING +4,15%
PROSUS +2,52%
NX FILTRATION +2,46%

Dalers

SIGNIFY NV -7,80%
Wereldhave -7,33%
IMCD -5,97%
ABN AMRO BANK... -4,13%
BESI -3,93%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront