Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Frank van Dongen - Dromen zijn bedrog

39 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
DickSr
0
[verwijderd]
1
quote:

de breker schreef:

weer iemand die de rally gemist heeft....
Ik ben blij voor je dat je er nu wel bijzit. Maar vertel nu ook even die rally die twee jaar geleden begon die naar beneden, zat je daar ook bij ;-)
[verwijderd]
0
Op 350 en heel misschien 400 zullen we nog wel komen denk ik maar hoger zullen we niet komen... daarna gaan we naar beneden, HEEL hard naar beneden.

Ik ben zeer optimistisch ingesteld... maar ben ook realistisch... en de realiteit is dat de markt zo fragiel is als wat.
[verwijderd]
0
Vergeet niet dat alles nu zwarter gemaakt word als is.We zijn nu nl de rekening aan het betalen van de jaren 70. Mensen met 52 tot 57 in de VUT. Mensen hebben 40 jaar gewwerkt dan,als ze nu 80 worden,hebben ze 23 tot 28 jaar geleund op de rest. Dat dit onbetaalbaar is ,kon iedereen weten. (gun het de mensen wel hoor!)

Over de begroting wil ik helemaal niet praten,de overheid heeft een mooie bank gekocht voor weinig,en leningen uitgezet a 8%,zijn dit geen inkomsten en investeringen voor de toekomst? Lees hier nooit wat over. Tevens begint de regering met git zwarte voorspellingen ,terwijl de economie weer aantrekt. Cijfers als verwachte werkloosheid zijn nu al bijgesteld (positiever). Als je zo slecht voorspelt ,hoe kan je dan een begroting maken,en sterker,als je een jaar niet kan voorspellen,hoe dan wel 10 jaar. VOLKSVERLAKKERIJ.
TraderRon
0
Zo voorspelbaar bij een min dagje kun je bijna standaard rekenen op een nietzeggend stukje van ome Frank.
[verwijderd]
0
Heerlijk vind ik het dat als de analist geen gelijk dat hij altijd terug kan vallen op complotten. De media, de politiek of het PPT. Het vreemde hieraan vind ik dat het alleen door verongelijkte 'flauwe' analisten gebruikt wordt. Wellicht tekenend voor hen?
[verwijderd]
0
Heerlijk vind ik het dat als de analist geen gelijk heeft, hij altijd terug kan vallen op complotten. De media, de politiek of het PPT. Het vreemde hieraan vind ik dat het alleen door verongelijkte 'flauwe' analisten gebruikt wordt. Wellicht tekenend voor hen?
[verwijderd]
0
Het mooiste van Bos, de Ijsland garantie van aflossing, dat geld hebben ze al afgeschreven, komt nooit meer terug, en de spaarders zijn gevrijwaard, sparen is ook eeen vorm van beleggen en had niet mogen plaats vinden. Ijsland is zo klein en met zo een oge schuld dat het eenvoudigweg niet kan terug betalen, en terecht. Het was een deal tussen spaarder en vrije bank. De rest van Ijsland zou nu moeten buffelen om een aantal bijzonder domme spaarders en bank koningen uit de wind te houden. GELD is en blijft weg, Bos weet het, ik weet het en iedereen weet. Maar eerst naar de stembus.
@iPlof
0
quote:

simonzzz schreef:

Door een ander te beschimpen hoop je zelf de Gouden Stier te winnen. Erg laag en tekenend voor je karakter.

Ik heb op Geert Schaaij van Beursgenoten gestemd. Want, met jouw voorspellingen heb je alleen maar verlies. Lachwekkend dat je alleen negatieve verhalen uit de media noemt om je eigen mislukte visie te staven. De vele positieve berichten mis ik bij je. Gelukkig verdien je nog wat als intermediair van interactivebrokers, want dat vermogensbeheer wordt niet met je.
wat een farce ook die gouden stier.
Onder de genomineerden naast Cees Smit (die echt keer na keer de plank mis slaat) ook meermalig genomineerd Corne van Zeijl.

Haha tis vast een aardige vent maar enig verstand van beleggen heeft de beste man dus echt niet he!
[verwijderd]
0
Hi Cees,

hoewel ik zelf een stier ben, vind ik het een mooi stuk. Ik denk dat je de vinger soort van op de zere plek legt. Maar het mag voor mij wel wat diepgaander. Waarom hebben amerikanen de laatste 8 jaar zoveel schulden opgebouwd, en waarom is de huizenbubble ontstaan?
Omdat onder Bush (i.t.t. onder Clinton) de economie weliswaar groeide, maar ook zeer sterk denivelleerde. Zo erg zelfs dat onder Bush alle niet-rijken (80% van de VS) er effectief in 8 jaar tijd op achteruit is gegaan. Tijdens Clinton werd de 80% (onder en middenklasse) effectief 7000$ per jaar rijker (als je '92 met 2000 vergelijkt), maar onder Bush werd deze zelfde yankee weer 5000$ per jaar armer.
Kortom, om niet al direct de economie te laten instorten moest de overheid wel slechte leningen stimuleren, en dat deden ze ook. Bush stimuleerde actief de subprime leningen, die onder zijn bewind explosief toenamen.

Ik denk dus dat deze hele crisis het gevolg is van een enorme verarming van de gemiddelde amerikaan, gedurende de laatste 8 jaar. En dat blijft de motor van de amerikaanse economie. Eigenlijk zitten we dus weer op het nivo van 1992, terwijl de beursstanden daar ver boven staan.

Uiteraard doet Obama er alles aan om de economie op een gezonde manier te laten herstellen. Maar ik ben het met je eens dat dit veel dieper gaat dan het omvallen van Lehmann. We komen net uit 8 jaar wanbeleid en 8 jaar van verhulde economische krimp. Dus het zal de VS een behoorlijke tijd kosten om daar weer boven op te komen.

Echter: waarom zou dit generaties duren? Waarom niet gewoon een jaar of 8 weer? En waarom zou dit direct allemaal individuele bedrijven raken? Ik ben het met je eens dat overall er veel beren op de weg zijn. Maar een bedrijf als Shell? Olieconsumptie wereldwijd neemt alleen maar toe, en het aanbod neemt af, waarom zou Shell er niet juist enorm op vooruit gaan de komende tijd?
[verwijderd]
0
jammer cees smit, weer mis! beurs gaat alweer in de plus! hoeveel heb je verloren??
[verwijderd]
0
Bezuiniging looptop tot 35 miljard .
Alleen Afganistan kost al veel meer ,plus nog een paar nieuwe vliegtuigjes , 80 miljard.

Als ze zo Nederland naar de klooten willen helpen .

Doen ze het ook een beetje zelf .Tuurlijk ik wil ook wel in een F1 wagen rijden.

8 x 150.000 eu voor in het nieuws te komen is nog steeds te veel geld .

Ohhhhhhh ja eerst het zoet dan het zuur .

Wat en onzin .
Nederland valt niks meer te halen . Zit zelf in de Klein Metaal .
De meeste die er nu uit zijn van af 59 t/m 62 leeft niet eens meer, of heeft wat .
Als ze 70 worden mogen ze blij zijn.

????? Wat is mijn schade van en 38 jarigen die nu nog 30 jaar moet . door??
Pensioen....
1 keer door de dekkings graad .
Internet bubbel.
2 9-11
3 Credit cr

Flikker toch op.

[verwijderd]
0
quote:

simonzzz schreef:

Ik heb op Geert Schaaij van Beursgenoten gestemd.
...
Geert Schaaij geeft malafide adviezen, vooral om er zelf beter van te worden. Zie de Dico-affaire.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geert Schaaij op korrel van justitie

Het Openbaar Ministerie doet onderzoek naar mogelijke handel met voorkennis door vermogensbeheerder Geert Schaaij van International Assets. Schaaij kwam op 19 maart met een ronkend koopadvies voor het illiquide fonds Dico in het tv-programma Business Class van Harry Mens. Een dag na de uitzending steeg de koers met 70%. Later bleek dat Schaaij enkele dagen eerder via een onderhandse emissie 223.000 aandelen had afgenomen. Het onderzoek volgt na aangifte door de AFM.
[verwijderd]
0
Beursplein 5,Geert deed het te opvallend.Maar de meeste doen toch niet anders. Kijk nou eens naar alle aanbevelingen van analisten. GS wordt er rijk van.Ze kennen het effect van koersdoel verhogingen/verlagingen. Als je weet wat je morgen gaat zeggen,weet je wat je vandaag moet doen.Simpel he. En dan mensen die belang hebben om onzekerheid te scheppen,hier verdienen ze grof geld aan door mensen puts/calls aan te praten.Nee beter kan je niet stemmen.
Je stopt 10 hoofden van analisten in een zak. Blinddoek om en honderd procent kans dat je er een boef uithaal.
pebble
0
@Beursplein 5, dat is een oud persbericht! Hier een recente: www.quotenet.nl/biz/harry_mens_geert_...

En wat betreft Dico, sta ik volledig achter Geert. Aanklacht van afm/om slaat nergen op. Kijk de uitzending na: businessclass.i-s.nl/businessclass/19... doorspoelen naar 1 uur en 16 minuten. Camera liegt nooit. Speelde trouwens in 2006, ik zie niet wat dat met dit jaar te maken heeft...?

Dit jaar las ik colums van Martine, Geert, Cees etc. op belegger.nl en Geert komt als een van de weinigen met concrete tips die het overigens super doen. Maar hoop dat marktgevoel.nl wint, tijd voor nieuw bloed. Oude garde krijgt teveel boter in de schoenen.
pebble
0
Trouwens, raar dat het over Geert gaat in een colum van Cees. Zegt meer over Cees dan over Geert, die hoor je niet en doet gewoon zijn ding. Kan Cees nog wat van leren!
39 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
913,56  +0,17  +0,02%  16 mei
 Germany40^ 18.689,80 -0,26%
 BEL 20 3.995,10 -0,85%
 Europe50^ 5.054,38 -0,36%
 US30^ 39.884,50 0,00%
 Nasd100^ 18.562,90 0,00%
 US500^ 5.297,76 0,00%
 Japan225^ 38.553,90 0,00%
 Gold spot 2.378,58 +0,08%
 EUR/USD 1,0866 -0,17%
 WTI 78,78 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Vastned +2,88%
INPOST +2,77%
RENEWI +1,99%
Aperam +1,96%
JDE PEET'S +1,95%

Dalers

SIGNIFY NV -5,53%
Avantium -5,52%
EBUSCO HOLDING -3,28%
IMCD -3,22%
NX FILTRATION -2,37%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront