Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

AEX voor het eerst boven 900 punten in recordweek

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

2 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 11 mei 2024 12:21
    Ja,1 van de weekraadsels was wel waarom Pharming, na een mijns inziens goed verhaal en goede cijfers daalde, ik had een flinke sprong naar boven verwacht!!
    Mijn porto maakte die sprong opwaarts gelukkig wel, ik heb van de week maar 1 kleur in de aanbieding en dat is groen, nou, dat vind ik helemaal niet zo heel erg!!
    De AEX schrijft ATH, dat kan ik hem niet nazeggen, al scheelt het niet zo heel veel, van de week scheurde ik hem toch weer net voorbij, de AEX steeg 2,61%, mijn porto koerste ruim 3% hoger, grote gangmaker was het aandeel, waar ik vorige week van schreef; Hij wordt weer koopwaardig, een grote order bevestigde dat en Besi steeg 6,38%, deze week en de topman dacht, dat er nog heel wat meer orders in het vat komen, het is wel duidelijk, dat AI ZIJN WEG IN HEEL DE SAMENLEVING, BREED BEGINT IN TE NEMEN, EEN PROBLEEM, DAT DEZE GANG KAN VERTRAGEN IS, DAT HET ALLEMAAL GIGA VEEL ENERGIE KOST, topanalisten bevelen daarom al olieboeren aan, omdat zon en wind, deze consumptie, voorlopig nog niet aankunnen!!
    Ik had het al over die olieboeren, nu Shell sorteert vast voor, hij steeg deze week 2,78%, vanmorgen meldde het AD, dat Chili grote stappen richting groene waterstof zet en zoekt naar Nederlandse investeerders, toevallig( ik denk van niet, eerder wijs beleid, zoekt Shell het vergroenen, naar een beter klimaat ook in die richting, 1 van de redenen, waarom ik in dit bedrijf beleg, zij optimaliseren, hun fossiel instalaties, waardoor de klimaatschade duidelijk minder wordt en kiezen voor de mijns inziens echte oplossing van het giga klimaatprobleem, dat is groene waterstof, daar is veel kennis en samenwerking voor nodig, ga is gewoon positief meedoen klimaatfrikkies, dan komen we echt vooruit!!
    Sinds die ijsboer, zijn ijsdivisie, in de etalage zet, gaat de koers niet langer onder nul, maar noteert al weken dooi, van het negatieve sentiment, Unilever koerste 2,05% hoger!!
    Meerdere beleggers beginnen te beseffen, dat de giga datahonger, door AI, voor KPN, misschien wel een hele vette kluif gaat worden, hij toverde een plus van 1,55% op het bord!!
    De RVSboer kreeg ook weer wat meer glans, op zijn gezicht, hij steeg 1,31% en eigenlijk was dit bijna 2% meer, omdat er weer een kadootje onder de porto kwam te staan, bij het superrecyklebedrijf Dalm, blijft het koersbord stabiel, al sorteert topman Aaike op een giga prijsverhoging, van oud ijzer voor, ik denk dat hij in het goede vak voorsorteert en de jarenlange praktijk leert, dat RVS dan ook altijd meelift, omhoog!!
    Hekkensluiter was het beste( minst slechte) bankje van Europa, ING, sprong net uit het nul vak en schreef 1,01% hoger, de mega inkoop van eigen aandelen zal de koers van deze kannibalenbank, wel verder in de goede richting duwen!!
    De groentetuin kent een slechte jaarstart, te lage temperaturen, na het zaaien en na de natte winter is er een ongekent groot slakkenprobleem, zij zorgen voor veel schade, bij het jonge spul, ook meldde een achterbuurman, de dood van alle 4 zijn bijenvolken, zoon Hans had uit het raam gezien, hoe een boer onkruidverdelgers spoot, of er verband bestaat weet ik niet, maar ons gifgedoe is zeer slecht voor ons en de natuur, daar moeten we met spoed van af!!

    [Modbreak IEX: Gelieve dit soort religieuze uitingen achterwege te laten, bericht is aangepast. Laatste waarschuwing.]
2 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links