Pharming « Terug naar discussie overzicht

snorkle premium nieuws abbonnement

75 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
[verwijderd]
9
All,

Ik ben eruit.
Een aantal van jullie heeft mijn posting niet goed begrepen, maar dat zal wel zijn omdat ik hem met enige emotie op de IEX heb geknald.

Eerst even iets verduidelijken. Hetgeen wat mij zwaar irriteerde vandaag was het feit dat er mensen zijn met een in mijn ogen niet etische beleggingsmethodiek die wanneer ze deze toepassen niet schuwen van het gebruik van moedwillige leugens en (negatieve) sentimentbepaling met als doel de koers van het aandeel naar beneden te trekken door zoveel mogelijk mensen te beinvloeden door het verspreiden van pure leugens / fabels / onwaarheden.

Ik heb totaal geen probleem met mensen met een andere beleggingsstrategie dan mijn eigen strategie maar geldelijk gewin krijgen over de rug van een ander op basis van leugens gaat mij net iets te ver.

Ik heb gemerkt dat een aantal mensen die dit doen gebruik maken van opgedane kennis die ik met ze gedeeld heb, en daar heb ik enorm spijt van. De door mij verspreide informatie is constructief bedoeld, is eerlijk en realistisch, gebasseerd op feiten, is altijd na te trekken en zou alleen daarom niet misbruikt mogen worden. In al mijn berichten trek ik al 2 jaar lang dezelfde lijn, welke ook correct blijkt te zijn, kijk alleen maar naar alle informatie die ik voor de markt uit wist.

Nu heb ik erover nagedacht, en heb de oplossing gevonden. In de eerste plaats gaat het mij om inhoudelijke informatie die ik jullie graag verschaf, dit blijf ik doen , maar net even anders om de manipulant minder kans van slagen te geven en de LT belegger goed op de hoogte te houden :

*Informatie van mijn hand zal geen exacte tijdsaanduiding meer bevatten maar zal een periode omvatten van 3 maanden.
*Exacte informatie met tijdsaanduiding zal ik op een alternatieve manier delen met de LT beleggers (snorkle premium nieuws abbonnement)
*Ik ga niet meer in op koersdoelen voor korte termijn vragen
*Postings van mensen met een dubieuze achtergrond beantwoord ik niet

Door deze manier zal de Pharming manipulator te laat op de hoogte zijn van de exacte datum van de belangrijke momenten en zal het moeilijker worden om hier misbruik van te kunnen maken. Daarnaast denk ik dat dit ten goede komt van de kwaliteit van dit forum.

Groet Snorkle
[verwijderd]
0
Hey Snorkle,

Wat bedoel je juist met "snorkle premium nieuws abbonement"?
Via welk medium zie je dit?
[verwijderd]
0
[verwijderd]
1
Al mag het niet van Snorkle, Principe, etc., etc.

Ik ga dus alle Pharmings die ik heb dumpen morgen!!!

De kans dat we door de daling weer teruggaan naar de waarden van voor de tot nog toe eenmalige stijging is gezien de marktomstandigheden echt ontelbare keren groter dan nog een eenmalige stijging, denk ik.

Heb er na vandaag geen goed gevoel meer over dus. Zelfs een slecht gevoel!!

IK GA DUMPEN DUS MORGEN!!!! Misschien dom om mede te delen maar het moest er gewoon even uit.

Nu sta ik NOG op winst, maar zelfs quitte spelen doe ik het voor. Zelfs een klein verlies neem ik!!!

Het risico is dus gewoon te groot in mijn ogen. Als Pharming niet snel de zo vurig gewenste partner vindt -men gaf dit zelf aan dat men deze echt heeeeeel hard zoekt, en dat zal natuurlijk toch zijn redenen hebben- dan redt dit bedrijf het niet denk ik dus.

Zelfs fondsen als LCI, CSS ed. kunnen honderden procenten stijgen!! Maar de dagen/weken/maanden daarna?? Dat is natuurlijk de keerzijde van de medaille, HELAAAS!!!

Ik vertrouw het niet dus ik ga verkopen/dumpen wat ik heb!!! Bestens desnoods!!

Ik baseer me hierbij enkel en alleen op de info die ik door de maanden/jaren heen van Snorkle heb gekregen.

PS. NU is uitstappen nog lucratief want kijk ik ook eens naar de markt in zijn geheel....... oei oei oeiiiiii!!!!! Het gaat natuurlijk de verkeerde kant op met de markt, en Pharming is -hoe je het wendt of keert- toch ook een onderdeel(tje) van deze markt.

PS2. In deze tijden zit je goed aan de zijlijn denk ik. Beter dan als je in welk aandeel dan ook zit. Het geeft toch veel stress vind ik!!
[verwijderd]
0
[verwijderd]
1
Snorkle voeg mijn email adres even toe aan je mailing list met fundamentele informatie over Pharming.

Het is: asjemenou1980@hotmail.com

Ik verwacht goede tips van je!!
[verwijderd]
0
Je gaat ze dumpen , maar je wil wel op de eerste rang zitten alsjemenou?
Wat ben jij een nagemaakte ...

Groet Richard
[verwijderd]
2
Nou Snorkle , je heb er hier al 1 waar ik als ik jou was zeker mijn informatie niet mee zou delen. (Alsjemenou bedoel ik dus)

Richard
[verwijderd]
0
Beste Richardoke,
Kun je mij, met alle respect voor Snorkle) samenvatten wat informatie Snorkle heeft gegeven waar we wat aan hebben (gehad)? VRAAG en AANBOD bepalen de markt. Het lijkt me sterk dat EEN persoon dit (positief) kan beinvloeden HOEVEEL onderzoek er ook gedaan is in Pharming. Leg maar 's uit waar de bear-denkers het mishebben..?
[verwijderd]
1
Ik kan me je gevoel goed voorstellen en respecteer je besluit. Wat er vandaag gebeurde verdient Pharming niet en jij ook niet. Het is echter inherent aan een discussieofrum zoals de IEX dat pretendeert te zijn.
Goed informatie heeft zo zijn aantrekkingskracht dat nu eenmaal niet te filteren valt over morele en immorele beleggers.
Ik hoop niet verstoken te blijven van jouw bijdrage, maar heb er alle begrip voor dat jij een andere wijze van informatiedeling weet te vinden.

[verwijderd]
1
Jan, ik doelde op het gebruik van hoofdletters in mijn bijdrage waar je aan refereert.

groet
[verwijderd]
1
Mij is opgevallen dat de inf. op de Pharming-clubsite langzaam maar zeker is overgegaan naar IEX en Eurobench. Ik vond de beslotenheid van de clubsite heel wat aangenamer en discreter.
Hots.
[verwijderd]
4
Ik begrijp je vraag niet goed beste Moneymaker.... Snorkle voorziet dit forum al erg lang van informatie over dit aandeel en het bedrijf Pharming.
Hij heeft hier talloze uren research in zitten en zijn uitlatingen zijn gebaseerd op feiten.
Het zal niet zo zijn dat Snorkle de koers zou willen beinvloeden en hij is dermate integer dat hij dit niet eens zou proberen.
Aan dit soort mensen heb ik meer behoefte dan alle voorbijgangers die zonodig in een stijgend aandeel willen stappen, en vervolgens alleen kraaien dat zij het zo geweldig gedaan hebben.
De meeste vaste klanten hiero zijn lange termijn beleggers die geinteresseerd zijn in het aandeel Pharming om hier op middelange of lange termijn geld aan te willen verdienen.
Snorkle heeft regelmatig perfecte analyses gegeven van dit pareltje waardoor ik de materie beter ben gaan begrijpen en mij en velen ervan overtuigd hebben dat dit een goede belegging is.
Daarom begrijp ik de opmerking niet "" wat heeft Snorkle nou voor meerwaarde""
Misschien begrijp ik de intentie van je bericht niet , maar dat hoor ik graag van je.

Groet Richard
[verwijderd]
1
Beste Richard, dat kan zo zijn maar de daling van vandaag heb ik niet gelezen in geen enkele bijdrage van Snorkle. Men zal maar zijn ingestapt vanmorgen :((

Ook over de koers van morgen lees ik niks van Snorkle!!! Als die weer daalt zitten vast weer zeeeeeer veel mensen met de gebakken peren.

Ik zelf denk dat er morgen MINIMAAL 15% afgaat.

We zullen wel zien. Succes!
[verwijderd]
0
Wat ik eigenlijk bedoel is dat de koers, onafhankelijk van dit forum, toch wel is verlopen zoals het nu is gegaan... Misschien hebben andere partijen, die misschien zelfs dit forum en Snorkle niet eens kennen, de zaak naar beneden gegooid??? Wij (Forum) zijn toch niet alleen de traders?? Ik ben heel benieuwd wat je antwoord is ???
[verwijderd]
1
Inderdaad! Het gaat om Pharming en niet om het aantal uren dat snorkle erin steekt, of hoe integer die wel of niet is.

Winst of verlies. DAAR draait het in mijn ogen om. Met alle respect voor snorkle maar het gaat om Pharming en de koers die denk ik morgen vet gaat dalen.
75 Posts, Pagina: 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 mei 2024 15:42
Koers 0,854
Verschil +0,004 (+0,47%)
Hoog 0,858
Laag 0,843
Volume 2.693.477
Volume gemiddeld 6.633.562
Volume gisteren 6.708.908

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront