Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Britse inflatie naar hoogste punt in 2 jaar

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 4 Red_ 13 december 2016 13:29
    quote:

    Bobby77 schreef op 13 december 2016 12:54:

    Verzekeraars kopen! Prudential PLC doet het goed. En Amerikaanse verzekeraars helemaal (Allstate, MetLife, UnitedHealth Group). GBP is overigens sinds dieptepunt 2 maanden geleden alweer ruim 7% gestegen tov EUR.
    Prudential? je bedoelt die verzekeraar die de klokkenluiders ontsloeg, omdat ze aantoonden dat Wells Fargo er verzekeringen namens klanten afsloot zonder hun medeweten?!
  2. forum rang 4 ischav2 13 december 2016 15:03
    Het pond is inmiddels fors gestegen sinds dieptepunt van 1,10 Eur tegen nu bijna 1,20 ....... Vooralsnog gaat het nog niet zo slecht. De export trekt behoorlijk aan. Voor de langere termijn gaat het erom of Europa het hard gaat spelen. Ik denk dat de soep niet zo heet wordt gegeten als dat hij wordt opgediend: Duitsland exporteert veel meer naar de UK dan andersom. Ze snijden zich teveel in de vingers als Europa het te hard speelt. Voor de buhne zal het wel zo lijken (politiek) maar in juridische maatregelen zal worden gekozen voor een zachte brexit. En misschien komt het er wel helemaal niet van gelet op de mogelijke uitspraak van de Supreme Court.
  3. [verwijderd] 14 december 2016 23:01
    quote:

    Red_ schreef op 13 december 2016 13:29:

    [...]

    Prudential? je bedoelt die verzekeraar die de klokkenluiders ontsloeg, omdat ze aantoonden dat Wells Fargo er verzekeringen namens klanten afsloot zonder hun medeweten?!
    Nee die bedoel ik niet, ik zei: Prudential PLC dat is een Engelse verzekeraar. Maar geeft niet, die worden wel vaker door elkaar gehaald. En banken daar beleg ik niet in, uit principe (ook al zijn die nu aantrekkelijk). Verzekeraars wel!
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links