Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Weer nieuwe records op Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 23 november 2016 23:35
    quote:

    De Centenjager schreef op 23 november 2016 22:52:

    De bubbel is weer een dagje dichterbij, zo voorspelbaar dat de Dow Jones straks 1000 punten inlevert en uiteindelijk weer doormodderd met de 18.000 helaas gaat de aex ook mee corrigeren en gaan we richting 400.
    Veel wijsheid aan een ieder.

    Groet dcj
    Tja what goes up must come down en het is wel heel erg up gegaan de laatste jaren in de VS. Een correctie is onvermijdelijk maar daarna zie ik hem zo wel naar de 20.000 schieten hoor, het kan niet op daar lijkt het.

  2. gerrit 69 24 november 2016 00:34
    quote:

    Mi. Furure schreef op 24 november 2016 00:07:

    Het lijkt of de beurzen gemanipuleerd worden. Dow jones stijgt op niks en AEX blijft op 450 staan iedere week heel heel vreemd.
    Trump pakt de bureaucratie aan en voor iedere wet moeten er twee verdwijnen.
    In de EU neemt de bureaucratie alsmaar toe en dat is al een groot verschil.
    Een echte eenheid is verder het grote manco in de EU met allerlei verschillende toltarieven.
    Misschien word het wel eens tijd dat we een vergelijkbare man als Trump krijgen, die wat minder politicus is, maar Europa weer great again zal maken met een uitstekend zakelijk inzicht en meer eenheid en minder regels nastreeft..!!

  3. CJS 24 november 2016 04:50
    Gerrit, vooralsnog heeft Trump helemaal niets aangepakt maar alleen politieke oneliners in de ruimte geslingerd. Achteraf zullen we nooit weten of zijn invloed als president op het beleid succesvol zal zijn geweest of dat de markt mee zat of vica versa. Feit is dat wanneer Trump het door zijn vader verdiende geld op de Dow Jones had gezet, hij 2 maal zoveel verdiend had. Toont dit uitstekend zakelijk inzicht bij Trump? Misschien wel, misschien niet, maar ik denk dat het vanuit hier onmogelijk te bepalen is.
    Ik heb nog niets gezien waarvan ik denk dat Trump de juiste man op de juiste plaats is - wanneer ik doof ben voor zijn oneliners. Noch heb ik ergens in de wereld voorbeelden gezien dat beleid gebaseerd op zijn oneliners daadwerkelijk Amerika vooruit gaat brengen en voorbereiden op een 'great future' voor iedereen.
    Mijn mening - deze is persoonlijk en niet gebaseerd op feiten - is wel dat Amerika na 8 jaar Democraten misschien toe is aan een Republikeins team voor 4 of 8 jaar. Ik vertrouw erop dat dit team capabel genoeg is om een president van te veel misstappen te behoeden.
    Als beleger moeten we denk ik inspelen op toekomstige verwachtingen, maar om nu al lof toe te roepen en/of portefeuilles om te gooien op basis van populistische politieke oneliners bij een persoon die weinig politieke ervaring heeft en in de business wereld half zijn vermogen heeft verloren ten opzichte van gemiddeld Amerika - de Dow Jones - gaat mij een stap te ver. Ik zie elke dag de stijging van de beurs aan de overkant met lede ogen aan, maar ik blijf voorlopig toch voornamelijk in cash en kijk naar wat de dollar en rente gaat doen. Who is the Trump??
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links