Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street verwerkt sterk banencijfer VS

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 8 juli 2016 15:00
    Die rente gaat NÓÓIT meer omhoog vergeet dat maar... hij zal omlaag gaan en niet omhoog wat iedereen ons wil laten geloven.

    Eerst was het de Brexit dat de rente niet omhoog kon en ondanks deze geweldige ( gemanipuleerde) banencijfers zal er geen rente verhoging komen want het volgende excuus zal zijn de slechte vooruitzichten van de Italiaanse banken. Maar zet daar ook maar de slechte staat van de Franse, Spaanse, Duitse en Griekse banken bij.

    De Fed speelt dit spelletje alleen om de aandacht van de echte onderliggende problemen af te leiden.
  2. Twijfels 8 juli 2016 15:06
    Aan de andere kant al je ze even verzameld twee maanden en nu stelt mei was slechts 11000 maar nu 287000 dan klink dat spectaculair maar is eigenlijk 2 maanden met slechts 149000 nieuwe banen. En dat is mager!

    Lijk erop of alles op alles gezet wordt om Clinton in de juiste stoel te hijsen. Van groot belang is het daarvoor dat de US door het beleid van Obama goede vruchten lijkt af te werpen. De realiteit is helaas anders.
  3. [verwijderd] 8 juli 2016 15:15
    De Amerikanen hoeven helemaal niet naar de stembus te gaan want Clinton heeft allang gewonnen. De FBI gaat Clinton niet vervolgen ... schijnbaar niets aan de hand !?!?!?!!!

    Met Clinton gaan we een WW3 in.

    Ik moet beide niet maar Clinton is een grote schurk met veel bloed aan haar handen.
  4. [verwijderd] 8 juli 2016 15:23
    quote:

    Itang schreef op 8 juli 2016 15:15:

    De Amerikanen hoeven helemaal niet naar de stembus te gaan want Clinton heeft allang gewonnen. De FBI gaat Clinton niet vervolgen ... schijnbaar niets aan de hand !?!?!?!!!

    Met Clinton gaan we een WW3 in.

    Ik moet beide niet maar Clinton is een grote schurk met veel bloed aan haar handen.
    President heeft niks te vertellen in de VS, de banken/corporaties des te meer. Clinton zal alleen maar een trekpop van Wall Street worden dus je hoeft je denk ik geen zorgen te maken.
  5. Esquire 8 juli 2016 18:00
    Als je NOOOOIIIIT zegt heb je het per definitie verkeerd. Bovendien moet je mediaspeculaties met een korreltje zout nemen, dan hoef je er ook niet zo heftig op te reageren. De rente zal in Amerika echt een keer omhoog gaan en dat is geen ramp, dat is juist een gezond teken. De VS kijkt echt niet naar het binnenlandse klimaat in GB, als de markten het absorberen hebben ze hun eigen belang, en dat is wat er denk ik gaat gebeuren. Brexit verdwijnt naar de achtergrond, dat weten we nu allemaal al, de rest van de wereld gaat verder met mooie banencijfers, overnames etc. En die renteverhoging komt hopelijk snel.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links