Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos maart 2016

4.062 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 ... 200 201 202 203 204 » | Laatste
[verwijderd]
2
quote:

Fredk schreef op 22 maart 2016 18:07:

Zou iemand mij de link kunnen geven die de koers van GALAPAGOS op de Nasdaq weergeeft? .....

Bedankt alvast!
die kun je alleen vinden als je internet hebt.

www.nasdaq.com/symbol/glpg/real-time
[verwijderd]
1
[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is tijdelijk geschorst.]
Galajurk
2
quote:

carson kid schreef op 22 maart 2016 18:51:

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is tijdelijk geschorst.]
Bedankt henk
[verwijderd]
0
Op Seeking Alpha een korte samenvatting van het CF-programma. Kijkend naar het commentaar volgt men in de VS de PB's niet.

seekingalpha.com/news/3168969-second-...
pardon
0
Galapagos NV (ADR) naar voren als een aantrekkelijke overnamekandidaat voor Abbvie Inc, Amgen, Inc., en Johnson & Johnson
Galapagos NV (ADR) naar voren als een aantrekkelijke overnamekandidaat voor Abbvie Inc, Amgen, Inc., en Johnson & Johnson Galapagos NV (ADR) naar voren als een aantrekkelijke overnamekandidaat voor Abbvie Inc, Amgen, Inc., en Johnson & Johnson
Temidden octrooiexpirations en biosimilar lanceert, zou Abbvie, Amgen en Johnson & Johnson Galapagos een aantrekkelijke overnamekandidaat te vinden. Hier is waarom
Door Hannah Ishmael op 11 maart 2015 om 05:13 EST

Abbvie Inc ( NYSE: ABBV ), Johnson en Johnson ( NYSE: JNJ ) en Amgen, Inc. ( NASDAQ: AMGN ) zou kunnen overwegen voor de aankoop van de Belgische drug-maker Galapagos NV (ADR) ( OTCMKTS: GLPYY ), die heeft veelbelovende artritis drug in zijn pijplijn. De genoemde bedrijven zou kunnen worden op zoek naar overnamekandidaten met geneesmiddelen die veelbelovend potentieel te houden, als hun eigen blockbusters drugs benaderen hun respectieve octrooiexpirations.

Galapagos, waarvan de aandelen bijna verdubbeld in de afgelopen vijf maanden, is een aantrekkelijke overnamekandidaat voor geneesmiddelen op zoek naar fusies uit te voeren om hun pijplijn te stimuleren. Bedrijven die de meeste kans om een ??bod voor Galapagos overwegen zijn Abbvie en J & J; Abbvie is in een partnership met het bedrijf, terwijl J & J is eigenaar van een belang in het bedrijf gezegd.

Bovendien zijn zowel Abbvie en J & J naderen octrooiexpirations voor hun respectievelijke artritis drugs en zou Galapagos 'artritis medicijn willen de leegte die zou ontstaan ??door het verstrijken van Abbvie's Humira en J & J's Remicade vullen.

Volgens Asthika Goonewardene, een Bloomberg Intelligence analist, "Het gaat allemaal over het verblijf voor de kromme." Hij verder vermeld dat Abbvie en J & J "zeker op zoek zijn om hun afhankelijkheid van hun oudere artritis drugs te verminderen."

Filgotinib en het potentieel
Galapagos 'artritis pil, filgotinib (GLPG0634), is op dit moment in zijn mid-stage evaluaties en het bedrijf zal naar verwachting de resultaten bekend van een Fase II klinische studie, genaamd Darwin 1, rond half april. Het onderzoek samengestelde behoort tot een nieuwe klasse van artritisbehandeling geneesmiddelen die ook bekend zijn als remmers van JAK.

Wat maakt de drug opvallen tussen de eerdere versies van artritis drugs zoals Remicade en Humira is dat het is ontwikkeld als een orale pil in plaats van een injecteerbaar geneesmiddel, waardoor het een gemakkelijke en voorkeursoptie voor de patiënt maakt.

Volgens schattingen van Bryan, Garnier & Co., wordt deze nieuwe klasse van orale geneesmiddelen verwacht om één-vierde van de $ 27 miljard markt voor de behandeling van reumatoïde artritis in 2020. Het geneesmiddel wordt verwacht te ontstaan ??als blockbuster behandeling artritis in de toekomst. Hugo Solvet, een Garnier analist, voorspelt het geneesmiddel voor een omzet van ongeveer $ 2200000000 (2000000000 €) te genereren op jaarbasis op zijn hoogtepunt.

"Als je bedenkt dat GLPG0634 op de markt zou kunnen komen in 2018 toen Humira en Remicade zal het patent, dan kunt u de enorme belangstelling voor deze Galapagos compound te zien," Mr Solvet verklaarde verder.

Bod van Abbvie
Abbvie's artritis medicijn Humira een omzet van $ 12,5 miljard euro voor 2014. Het medicijn wordt geconfronteerd met een aantal ernstige bedreigingen op dit moment in de Amerikaanse markt. Om te beginnen, het is bijna het patent vervaldata; de octrooien op het geneesmiddel begint eindigt al 2016 in de Verenigde Staten. Echter, volgens Bloomberg Intelligence analist Aude Gerspacher, misschien Abbvie in staat zijn om de periode van octrooibescherming uitstrekken buiten 2016 op de achterkant van de andere octrooien van het bedrijf. Ten tweede heeft de recente Food and Drug Administration (FDA) goedkeuring voor het allereerste biosimilar in de VS Humira blootgesteld aan de dreiging van worden vervangen door biosimilars. De biosimilars zullen naar verwachting kannibaliseren 60% van het aandeel van de Amerikaanse markt Humira's.

"Abbvie heeft een duidelijke prikkel om een ??nieuwe generatie in de reumatoïde artritis-behandeling ruimte om de markt te brengen", zegt Galapagos CEO Onno van de Stolpe. "Ze willen hun franchise te beschermen en ze waren op zoek naar een best-in-class in kleine moleculen. Duidelijk onze filgotinib heeft dat profiel. "

Zoals gezegd door Elizabeth Goodwin, Galapagos hoofd van investor relations, zal Abbvie de behandeling resultaten gedurende 24 weken van het gebruik van de drug te zien in juli. Abbvie heeft dan twee maanden de tijd om een ??beslissing om een ??licentie en graduate filgotinib in Fase III studies of niet.

Abbvie wordt ook de ontwikkeling van een eigen JAK-remmer, bekend als ABT-494, die ook in zijn mid-fase proces, dat naar verwachting voltooid in 2015. Zo zal de bedrijfsgegevens voor zowel de drugs te hebben en in staat zijn om te maken zal zijn een betere beslissing over welke drug om vooruit te gaan met.

Abbvie en Galapagos hebben niet alleen in partnerschap voor de ontwikkeling van artritis drugs geweest; de bedrijven hebben ook uitgebreid hun partnerschap filgotinib evalueren voor de behandeling van de ziekte van Crohn en ontwikkelen ook een geneesmiddel voor de behandeling van cystic fibrosis.

Bod van Johnson en Johnson
J & J's reumatoïde artritis medicijn Remicade, een omzet van $ 6900000000 in 2014. De Amerikaanse patenten op Remicade zal aflopen in 2018, die een enorme leegte voor het bedrijf zal creëren. Ook met de introductie van biosimilar geneesmiddelen op de Amerikaanse markt en met Pfizer Inc. ( NYSE: PFE ) en Hospira, Inc. ( NYSE: HSP ) het ontwikkelen van imitatie geneesmiddelen voor Remicade, J & J moet een manier vinden om de leegte te vullen en te onderhouden vinden haar positie in de artritis markt.

J & J heeft een belang van 7,8% in het $ 650.000.000 Galapagos. De bedrijven hebben samen sinds 2007 voor het ontdekken en ontwikkelen van behandelingen voor reumatoïde artritis en andere ziekten. Vorig jaar in december, J & J brak een partnership met Astellas Pharma Inc. voor de ontwikkeling van de JAK-remmer en de handen ineen geslagen met Galapagos.

Brian Kenney, een woordvoerder van J & J, verklaarde: "We kijken voort te bouwen op onze portfolio van Remicade, Simponi en Stelara en zich inzetten voor het bevorderen van toekomstige innovatieve therapieën voor de behandeling van reumatoïde artritis."

Vorige week, J & J werd gezegd in de buurt van het verwerven van Pharmacyclics Inc. te zijn geweest ( NYSE: PCYC ) maar verloor het bod Abbvie, die het doel in een $ 21000000000 deal verworven. Echter, het feit dat J & J kwam zo dicht bij het ??verwerven van het bedrijf geeft aan dat J & J heeft voldoende middelen voor een overname.

"Nu weten we J & J in de markt", aldus Chris Pultz, een geld-manager bij Kellner Capital. "Ze gaan op zoek naar iemand anders te kopen, omdat ze in natura van de zelfde situatie die iedereen wil -. Ze nodig hebben om pijpleiding te vullen"
pardon
0
Bod van Amgen
Amgen reumatoïde artritis medicijn Enbrel, een omzet van $ 5510000000 in 2014. Hoewel de drug heeft genoeg tijd voor zijn patenten aflopen in 2029, het bedrijf is nog steeds geconfronteerd met bedreigingen van de biosimilar drugs wordt ontwikkeld door Novartis AG (ADR) ( NYSE : NVS ), Baxter International Inc. ( NYSE: BAX ) en Samsung.

Volgens Peter Welford, een analist bij Jefferies, kan Amgen worden gezegd dat vinden Galapagos een aantrekkelijke overname bod.

"Abbvie houdt alle kaarten op het moment," zei hij. "Maar in theorie, een van de bedrijven in de reumatoïde artritis ruimte zou kunnen zijn geïnteresseerd."

Echter, Amgen woordvoerder Cuyler Mayer geweigerd om eventuele opmerkingen met betrekking tot het belang van de vennootschap in Galapagos te maken.

Analyse door Bloomberg Intelligence wijst erop dat de enorme kasreserves van deze farmaceutische reuzen en de goedkope prijs van het kapitaal van de overname proces gemakkelijker zal maken. Het zal niet veel van een probleem zijn voor een bedrijf om een ??flinke premie te betalen aan Galapagos te kopen, zelfs als de concurrentie voor de biedingen wordt agressief, omdat de drug die ze zullen verwerven enorm potentieel om de inkomsten te verhogen houdt.

Galapagos heeft gezegd dat het bedrijf liever onafhankelijk zouden blijven; echter, zal de raad van bestuur open voor de herziening van de overname-biedingen.

"Ik hoop dat Galapagos krijgt de tijd om te ontwikkelen tot een volledig geïntegreerde onderneming en te ontwikkelen als een grote biotech," zei CEO van het bedrijf
egeltjemetstekel
0
quote:

carson kid schreef op 22 maart 2016 18:51:

[Modbreak IEX: Gelieve op uw taalgebruik te letten, bericht is bij dezen verwijderd. Deze account is tijdelijk geschorst.]
Henk, dit stel ik zeer op prijs!
Hartelijk bedankt!
[verwijderd]
1
[verwijderd]
0
Goedenavond!

Ik zit weer even in Delta Lloyd voor even, morgen komt de emissie prospectus en ik hoop van de relatieve waanzin gebruik te kunnen maken om wat winst te scoren. Ik heb echter wel een groot deel van de mooie winst van GLPG vandaag gemist :( Eigenlijk was het een heel beroerde overstap want vanaf dat moment begon DL te dalen en GLPG te stijgen. Oh well, we kijken daar maar niet te veel naar...

Ik hoop dat het het allemaal waard is. Vorige week ook zo'n truc en die leverde toch 5,5% op. Maar of dat morgen ook gaat zijn, geen idee. Als het echt fout dreigt te gaan moet ik maar verlies slikken en mijn eigen arm afhakken, want ik moet natuurlijk wel weet snel terug GLPG zijn voordat er ECHT nieuws komt.

Succes allen.
aston.martin
4
quote:

aloha280 schreef op 22 maart 2016 16:56:

[...]

In principe heb je gelijk, maar wat er vandaag is gebeurd is zit in ons hoofden en moet je op de een of andere manier kwijt. Er is meer in het leven dan aandelen en Gala.
Ik wil het hierbij laten.

groet
En of je gelijk hebt!!!! Overschot van gelijk.

De afgelopen weken en maanden is hier door enkelingen ongelofelijke zever neergepend. Bulshit in 't kwadraat. Mensen die hier op reageerden werden gewoon weggepest.
Nu er afschuwelijke zaken gebeurd zijn in België die onze democratie en onze waarden en normen tot in de kern treffen zijn er mensen die hier kritiek hebben als erover geschreven wordt. Verschillende generaties vóór ons hebben hiervoor gevochten om datgene te bekomen wat wij nu hebben: vrije meningsuiting, welvaart, democratie.
Een stelletje barbaren die 5 eeuwen achterlopen in de beschaving willen dit terug vernietigen.

En nu moet er gezwegen worden?

Dit is ON -WAAR-SCHIJN-LIJK en BE-SCHA-MEND.

[verwijderd]
2
quote:

tonneke schreef op 22 maart 2016 17:27:

[...]sorry zouph maar dit betekent in gewone mensen taal ?
Dat de volgens mij ongeveer 200k stuks turbo uitverkocht zijn en er dus veel mensen een beweging naar boven verwachten. En dat deze mensen denken dat de absolute bodem gezet is en niet meer onder de 32,50 euro komt. (anders stopt hun turbo uit) Voor mij is dit de eerste keer dat ik dit uberhaubt hoor: ´uw turbo is uitverkocht dus we hebben geen laatprijs meer´

Je kan het ook de andere kant op denken namelijk dat er nu belangen zijn voor Commerzbank om de koers eenmalig onder 32,50 te drukken zodat die grote hoeveelheid turbo's uitgestopt worden. Deze belangen zijn er, maar het is onwaarschijnlijk dat dit gaat lukken.

Verder heb ik er weinig zinnigs over te vertellen, vond het wel interessant om te delen. Misschien kunnen andere posters er meer mee.
[verwijderd]
0
quote:

aston.martin schreef op 22 maart 2016 21:16:

[...]

En of je gelijk hebt!!!! Overschot van gelijk.

De afgelopen weken en maanden is hier door enkelingen ongelofelijke zever neergepend. Bulshit in 't kwadraat. Mensen die hier op reageerden werden gewoon weggepest.
Nu er afschuwelijke zaken gebeurd zijn in België die onze democratie en onze waarden en normen tot in de kern treffen zijn er mensen die hier kritiek hebben als erover geschreven wordt. Verschillende generaties vóór ons hebben hiervoor gevochten om datgene te bekomen wat wij nu hebben: vrije meningsuiting, welvaart, democratie.
Een stelletje barbaren die 5 eeuwen achterlopen in de beschaving willen dit terug vernietigen.

En nu moet er gezwegen worden?

Dit is ON -WAAR-SCHIJN-LIJK en BE-SCHA-MEND.

We nemen hier vanop ons plekje de democratie al als een verworvenheid maar we zijn met ons gedachtengoed op wereldvlak ver in de minderheid. Er wachten nog jaren strijd om onze ideologie te vrijwaren.
[verwijderd]
0
quote:

aloha280 schreef op 22 maart 2016 18:03:

[...]

Dat ben ik niet.
Heeft ook geen zin op een forum heel genuanceerd uit te leggen wat ik bedoel. Ik heb de post van carson kid niet gelezen. Dus ik weet niet wat de inhoud er van was. Ik wilde alleen zeggen dat het in het midden oosten gewoon mis is.
Ik ken je helaas niet personelijk maar een link van carson kid naar mij
is denegerend en ik heb het vermoeden dat dit ook de bedoeling was.
Als dat niet het geval is mijn nederige excuus.

sans rancune
Aloha280
Dat het in het midden oosten grotendeels mis is daar kunnen we het volgens mij allemaal over eens zijn.
Dat de barbaren zoals aston.martin ze terecht beschrijft bestreden moeten worden daar kunnen we het ook allemaal over eens zijn.

Gaan we verder dan dat en verbanden trekken met religie en etniciteit dan wordt het erg ingewikkeld en kun je mekaar misschien amper begrijpen zonder genuanceerde uitleg inderdaad.
aloha28
1
quote:

asti schreef op 22 maart 2016 22:20:

[...]
Dat het in het midden oosten grotendeels mis is daar kunnen we het volgens mij allemaal over eens zijn.
Dat de barbaren zoals aston.martin ze terecht beschrijft bestreden moeten worden daar kunnen we het ook allemaal over eens zijn.

Gaan we verder dan dat en verbanden trekken met religie en etniciteit dan wordt het erg ingewikkeld en kun je mekaar misschien amper begrijpen zonder genuanceerde uitleg inderdaad.
wie weet....misschien zouden wij bij een persoonlijke discussie op de zelfde noemer komen.

groet
tonneke
0
quote:

Zouph schreef op 22 maart 2016 21:46:

[...]

Dat de volgens mij ongeveer 200k stuks turbo uitverkocht zijn en er dus veel mensen een beweging naar boven verwachten. En dat deze mensen denken dat de absolute bodem gezet is en niet meer onder de 32,50 euro komt. (anders stopt hun turbo uit) Voor mij is dit de eerste keer dat ik dit uberhaubt hoor: ´uw turbo is uitverkocht dus we hebben geen laatprijs meer´

Je kan het ook de andere kant op denken namelijk dat er nu belangen zijn voor Commerzbank om de koers eenmalig onder 32,50 te drukken zodat die grote hoeveelheid turbo's uitgestopt worden. Deze belangen zijn er, maar het is onwaarschijnlijk dat dit gaat lukken.

Verder heb ik er weinig zinnigs over te vertellen, vond het wel interessant om te delen. Misschien kunnen andere posters er meer mee.
dank voor de duidelijke uitleg, AB
[verwijderd]
0
quote:

Baas93 schreef op 22 maart 2016 23:52:

Waar is Ruud??? Is hij voorgoed weg?:(
Zijn laatste bezoekje (schrijvend of enkel kijkend) was op 14 maart !
Nadien is hij blijkbaar toch minstens in een lenteroes gevallen.
4.062 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 ... 200 201 202 203 204 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 6 jun 2024 11:15
Koers 25,020
Verschil -0,120 (-0,48%)
Hoog 25,160
Laag 25,020
Volume 4.502
Volume gemiddeld 82.159
Volume gisteren 49.503

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront