MDxHealth « Terug naar discussie overzicht

Nieuws 2015

8.763 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 435 436 437 438 439 » | Laatste
herbie bell
0
denk niet dat Griekenland iets te maken heeft met mdx, het is wachten op reden waarom en ook of opstoot het houdt. Nu na 20 minuten al 100.000 aandelen over de toonbank,
[verwijderd]
0
Semperpro
0
KBCSEecurities (Bolero) geeft dus een koersdoel van 6,5€. We zitten dus perfect in pole position om te genieten van een run richting 5 à 6 € op heel orte tijd.
[verwijderd]
1

De KBC samenvatting

WE KOPEN MDXHEALTH AAN OPENINGSKOERS (ISIN: BE0003844611)
We nemen vandaag biotechbedrijf MDxHealth op in onze Bolero Top Pick Selectie door middel van een aankoop aan openingskoers. Wie ons webinar anderhalve week geleden gevolgd heeft, wist al dat we met bovengemiddelde interesse naar het aandeel aan het kijken waren. Enkele argumenten:
• KBC Securities verwacht dat ConfirmMDx, de test voor prostaatkanker van MDxHealth, de Amerikaanse markt verder zal veroveren. Dat kan onder meer dankzij de terugbetaling door de Medicare ziekteverzekering.
• MDxHealth ontvangt royalties op de verkoop van Cologuard door sectorgenoot Exact Sciences. Dat bedrag schommelt rond de 5% (mid-single digit). De omzetcijfers van Cologuard zullen dus een goed inzicht geven in de omvang van de inkomende kasstromen voor MDxHealth: ze vertegenwoordigen ongeveer een derde van de waardering van MDxHealth. Indien positief kan dit MDxHealth een aantrekkelijk overnamedoelwit maken voor Exact Sciences, al zullen ook andere spelers geïnteresseerd zijn.
• Aangezien de inkomsten uit ConfirmMDx en Cologard volledig in Amerikaanse dollar verdiend worden, speelt de recente versteviging van de ‘greenback’ uiteraard een belangrijke rol. Analist Jan De Kerpel paste daarom zijn waardering aan, wat het hogere koersdoel verklaart.
• Net zoals voor biotechplatform en –bedrijf Ablynx, hebben we een boon voor dit cashflowgenererend bedrijf dat met concrete producten in de markt zit. Het feit dat we nu twee biobedrijven geselecteerd hebben in de Bolero Top Pick Selectie, is ondergeschikt aan het opwaarts potentieel van beide bedrijven én het feit dat ze actief zijn in volledig verschillende domeingebieden (medicijnen tegenover diagnostica, ontwikkelingsfase tegenover commercieel).
• Het aandeel zelf steeg recent naar 4,5 euro, maar viel daarna terug tot iets boven de 4,11 euro. We profiteren dus deels van onterechte koerszwakte.
• Het koersdoel werd vandaag door KBC Securities opgetrokken van 5,5 euro per aandeel naar 6,5 euro en blijft omwille van een opwaarts potentieel van meer dan 50% een koopadvies opgestempeld krijgen.
[verwijderd]
0
Er zullen wel een behoorlijk aantal mensen ziek zijn als ze de koers nu zien en op donderdag verkocht hebben .

Het is alleen weer vreemd waarom het eerst zonder enige reden met 0,50 moet zakken .
Er zijn in ieder geval weer hele vuile spelletjes gespeeld en de gewone particulier ( die ongeduldig/bang) verkocht heeft de pineut .

Er is 1 voordeel . De harde kern die gaat voor de hoofdprijs van 15-20 euro binnen een paar jaar blijft over .
B.A.H
[verwijderd]
0
Dat bedrag schommelt rond de 5% (mid-single digit). De omzetcijfers van Cologuard zullen dus een goed inzicht geven in de omvang van de inkomende kasstromen voor MDxHealth: ze vertegenwoordigen ongeveer een derde van de waardering van MDxHealth. Indien positief kan dit MDxHealth een aantrekkelijk overnamedoelwit maken voor Exact Sciences, al zullen ook andere spelers geïnteresseerd zijn.

Aha . Heb ik het toch goed gezien een tijdje terug al .
Exact Science zal bij goede/zeer goede verkopen Cologuard hoogst waarschijnlijk MDXhealth opslokken ( of een andere partij)

Hier praten ze weer over +/- 5% royalties
Pelikapuntzak
0
We profiteren dus deels van onterechte koerszwakte.

Tgv manipulatie vorige week cq voorkennis.
[verwijderd]
0
Zo weet niet wat ik zie, maar eerlijk gezegd wisten de believers dat het nu de vraag was of, maar wanneer dit zou gebeuren. Potverdorie je zal ze toch vorige week verkocht hebben op 4,10 euro of je stoploss is getriggerd, ja dan kun je nu duurder terugkopen (dus geen dip naar 3,60 euro, wie zei dat ook alweer?). GEFELICITEERD zitten blijvers. Er is een vies, heel vies spel gespeeld en gelukkig heb ik het niet meegespeeld LET's GO, GO, GO !!!!!.
[verwijderd]
0
Verkopen worden uitgelokt, maar koers lijkt vastgezet te orden op 4,489 euro, want koop je meer dan wat er aangeboden wordt, wordt het aanbod direct aangevuld.
Hoe het ook zij, ze doen maar met die 47 stuks, ik ga wat anders doen en kijk af en toe nog wel eens, fijne dag ieder. Ben toch benieuwd naar de slotstand hoelang we onder de 4,50 euro blijven en het aantal verhandelde aandelen vandaag.
pieter123
0
Zie net de koers, toppie ontwikkeling met dank aan KBC. Bijna weer op de 4,60 van 5 januari, nog even gas erop. Inderdaad jammer voor degene die vorige week nerveus zijn geworden en verkocht hebben. Terugkopen zou ik zeggen, is goed voor de koers! Nu vasthouden en doorstomen!
[verwijderd]
0
Vind overigens het koersdoel van 6,50 euro nog zeer gematigd van KBC .

Zeker als ze inderdaad denken dat MDXhealth een overnamekandidaat is ( bij goede resultaten Cologuard) zou een koersdoel op dit moment van 10 euro eerder op zijn plaats zijn voor dit jaar .

Daarom is het goed dat eventuele overnamegeruchten pas later dit jaar gaan door druppelen . Eerst moet de koers een heel stuk omhoog . Daarna overnamekoorts en meerdere bedrijven in de strijd . Overname gewenst op minimaal 15 euro .
Als resultaten echt heel erg goed zijn dan pas liever een overname over 1-2 jaar
Leeser1959
0
Grote verkoper is (voorlopig ?) klaar, MM heeft laatste stukjes vrijdag zelf opgenomen rond 4,10 en is deze nu lekker aan het verkopen.
Semperpro
0
Ik denk dat we binnen enkele weken van Exact wel een duidelijker richting zullen krijgen i.v.m. de verkopen van Cologuard. Dat wordt dan een belangrijke indicatie voon de toekomst voor wat betreft het Cologuard deel binnen de koers van MDXH. Als die groei van Cologuard sterk zal blijken dan gaan we snel richting 10€ zoals erlgens in één van de rapporten vermeld werd. (SNJ..)
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Als je verkocht hebt zit je nu echt met pijn in je buik. Vooral als je tegen je gevoelens in misschien terug wilt kopen wat m.i. op langere termijn dan toch de pijn verzacht. Stel je voor dat de koers op termijn door mag stomen naar 7,50 euro dan denk je toch steeds had ik maar..... .Dan kun je misschien beter niet te lang meer wachten. Ik bedoel niet voor de koers, want ik denk dat die toch wel stijgt op termijn (daarom heb ik ook niet verkocht en mede vanwege de lessen die ik ook uit het verleden heb geleerd, immers zonder vallen en opstaan is niemand groot geworden), maar voor je eigen bestwil. Succes en sterkte ieder
Leeser1959
0
Lijkt me niet, ik heb geen stuk verkocht, waarom zou ik verkopen, een biotech stock blijft altijd bewegelijk. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld Epigenomics of VolitionRX.
Leeser1959
0
Er zijn echter op dit forum teveel lieden die denken dat een koers alleen maar omhoog kan, en dan liefst nog in rechte lijn.
[verwijderd]
0
quote:

Leeser1959 schreef op 26 januari 2015 11:16:

Er zijn echter op dit forum teveel lieden die denken dat een koers alleen maar omhoog kan, en dan liefst nog in rechte lijn.
Onzin . Alle diehards hier op dit forum weten donders goed dat het aandeel grillig kan zijn en dat er geen rechte lijn omhoog bestaat .( Dat hebben we vorige week wel gezien)

Als het goed is zullen de grilligheden steeds meer verdwijnen naarmate de basis verkopen en licenties toenemen .

8.763 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 435 436 437 438 439 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 1 jan 0001
Koers 0,000
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 0,000
Laag 0,000
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront