Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Adobe onderuit op roodgekleurd Wall Street

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

3 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 16 maart 2024 09:19
    Ja, bij mij is de vaart er bij de tech(chips) ook wel een beetje uit, al ging Besi altijd nog 0,21% vooruit, beter wat als niks, zullen we maar zeggen, het was trouwers ook het giga groene resultaat van mijn porto van de week +0,2%, de AEX verspeelde 1,18%, dus zal ik mezelf maar weer een schouderklopje geven!!
    De kleur van de economische cijfers, in Amerika, wordt er bepaalt ook niet beter op, ik denk dat de extreem hoge schuldenberg en de hoge rente, behoorlijk gaan wringen!!
    Max, was bij mij van de week Aperam, die noteerde op het beurscircuit een plus van 1,5%, bij Dalm zijn de oplopende koperprijzen nog niet zichtbaar, maar ik denk, dat er door diverse problemen in en bij kopermijnen, een feestje aankomt, bij Dalm!!
    Ook het beste bankje van Europa had de lentekleur, niet zo heel fleurig, maar groen is toch altijd nog groen, ING pluste0,4%!!
    KPN deed zijn advertentiekleur geen eer aan en eindigde 0,35% rood, er moet gewoon veel meer data verkeer rondgaan, want heel wat bedrijven, beginnen AI te omarmen, daar moet KPN toch een graantje van meepikken, denk ik zomaar!!
    Bloedaandeel Unilever sloot bij mij de rij, bijna traditiegetrouw, zo rood als een kroot( rode biet), dat schijnt daar niet anders te kunnen, aan de overkant!!
    Ik praat voor mijn beurt, want die gele schelp, had toch een groen randje van de week en noteerde sinds maanden weer boven de 30€ en toverde daarmee een koerswinst van 0,32% op het bord, olie deed het veel beter, maar gas niet, vandaar dit compromi, denk ik!!
    Vandaag wat oud metaal recykel klaarmaken, want er is het 1 en ander blijven liggen, door de mega snoei, van de fruitbomen, maar daar ligt alles weer klaar, voor ons superieure Spekkie!!
    Morgen zoeken we eeuwige rust en vrede voor onze vuile zondige ziel, waar kunnen we dan beter heengaan, dan naar de voet van het kruis, waar mijn HEILAND wilde lijden en sterven, om mij met Zijn bloed, heerlijk volledig rein en schoon te wassen, HEM zij de glorie, tot in eeuwigheid!!
    Maandag hoop ik, dat de week met een gezellige lentegroene plus van start gaat, want een goed begin is het halve werk!!, SJALOOM!!!
  2. forum rang 7 jan de vakman 16 maart 2024 16:27
    Bij de koersprestaties van mijn aandelen, deze week, is iets fout gegaan, ik had de weekprestaties aangeklikt, maar om mij onduidelijke rede is hij naar dagprestaties terug gesprongen, dus mijn weekcijfers kloppen niet, zie daarvoor IEX monitor week, ik had die terugsprong niet in de gaten, mijn totaalcijfer van + 0,2% klopt wel!!
  3. forum rang 7 jan de vakman 16 maart 2024 21:52
    De echte weekprestaties van mijn beursjongens waren; Besi-5,29%, Aeram +4,2%, ING+4,18%, KPN -1,42%, Unilever +0,18% en Shell +2,62%, grote drukte en een aantal dingen tegelijk zal me ook wel minder oplettend gemaakt hebben, secund love Besi viel door de mand, KPN was net zo rood, als vroeger Joop den Uil, ING kreeg veel dividend voorsorteerders, Unilever ging toch net over de groene streep, Shelletje produceerde niet alleen groene plannen, ook de koers was veel frisser groen, dan gedacht en Aperam profiteerde mee van de sterk toegenomen belangstelling voor de metalen, RVS bevat nl een klein percentage koper, vandaar, sorry voor mijn incorrecte weekrapport, als je werkt, dan ontkom je er niet aan, dat je zo nu en dan de mist in gaat, allen een heerlijke rijk gezegende Rustdag toegewenst!!, SJALOOM!!!
3 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links