KPN « Terug naar discussie overzicht

KPN 2024

93 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
the legend
0
Wel bijzonder dat dit niet is gecommuniceerd door KPN

Beverwijk, 22 december 2023. ITQ kondigt met trots de overname van CAM IT Solutions (CAM) aan. CAM maakte voorheen deel uit van KPN Health en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het dagelijkse beheer van de IT-platforms voor een groot aantal ziekenhuizen in Nederland. CAM levert zijn klanten ook software-defined datacenters, healthcare-oriented digitale werkplekken, applicatiebeheer en beveiligingsdiensten.
ITQ neemt een sterke en gerenommeerde positie in met betrekking tot alle VMware-competenties, samen met diepgaande kennis van gerelateerde technologiegebieden, zoals Microsoft, Google, AWS, HashiCorp en NVIDIA. ITQ heeft oorspronkelijk zijn tanden in consultancydiensten gesneden en heeft de afgelopen jaren geïnvesteerd in managed services-oplossingen voor zijn klanten. CAM begon in managed services en gebruikt VMware-technologie als een belangrijke basis voor het leveren van managed services. Door krachten te combineren, verbetert ITQ de innovatieve mogelijkheden van CAM, en in ruil daarvoor versterkt CAM Managed Services van ITQ.
Robert Hellings, ITQ CEO: "We hebben een brede aanpak om onze klanten te ondersteunen door middel van strategisch advies, consulting en MSP-diensten. De diensten die CAM haar klanten biedt, passen perfect bij onze levering van MSP-diensten, wat een belangrijk onderdeel van onze strategie is.” Robert Hellings vervolgt: "De schaal van CAM, in combinatie met de zakelijke inzichten en de sterkte van ITQ, biedt een uitstekend startpunt om onze gecombineerde managed services te versterken en nieuwe klanten te verwelkomen. Dit betekent dat de huidige CAM-proposities een prominente rol zullen spelen in onze bestaande organisatie, en we verwelkomen de CAM-medewerkers in onze kudde.”
In de afgelopen jaren heeft ITQ meer dan 400 organisaties geholpen bij het innoveren van hun IT-platforms, waarin de competenties op het gebied van Multi-Cloud, Cloud-Native en Digital Workspace volledig worden ingezet om klantsuccessen te behalen. De visie van ITQ voor de komende jaren is om de groei in Europa te intensiveren (sinds 2018 is ITQ uitgebreid naar België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk) en zijn managed services te verbreden.
Hellen Jukkema, CAM CEO: "Zowel CAM als ITQ zijn sterk vertegenwoordigd in de gezondheidszorg, met name binnen ziekenhuizen. Nu we onze krachten bundelen, zullen de diensten worden versterkt, waardoor het voor klanten aantrekkelijker wordt om zorg op de werkplek uit te besteden. Door professionele diensten toe te voegen aan het scala aan diensten dat wij leveren, verhogen we de waarde voor onze klanten. De kwaliteit van de diensten die wij leveren zal daardoor toenemen.”
Vanaf januari 2024 is de overname van kracht en worden klanten proactief door de opties en mogelijkheden geleid die door deze nieuwe combinatie worden gecreëerd.
Over ITQ
ITQ is een End-to-End IT-oplossingsprovider in EMEA met een sterke focus op VMware en zijn ecosysteem. ITQ heeft een rijke geschiedenis als het gaat om infrastructuur, digitale werkplekken en cloud-native technologieën. ITQ levert momenteel multi-cloud oplossingen voor Cloud Infrastructure, Modern Apps, Digital Workspace, Advanced Security en IT Transformation. ITQ combineert Professional, Support en Managed Services in een algemene aanpak. De belangrijkste partners zijn VMware, Google Cloud Platform, AWS en HashiCorp. Bezoek voor meer informatie onze website en volg ons op Twitter, LinkedIn en YouTube.
voda
0
UBS verhoogt koersdoel KPN van 3,08 naar 3,22 euro
UBS handhaaft Neutraal advies op KPN
09-feb-2024 10:26
M M
0
Wat is dat met het shortpecentage? inmiddels 4,4%. Wat wordt er verwacht? ongecontroleerse verkoop door America Movil of iets anders? Heeft iemand hier een idee?
the legend
0
American Movil heeft nog een belang van 2,75 procent in kpn Gelukkig zijn ze bijna uit.
Je zou verwachten dat het aandeel de komende tijd verder omhoog zou kunnen.
SpecKlaas
0
Hit the bottom
0
Begrijp ik het goed dat Carlos Slim zijn belang in KPN heeft afgebouwd doordat hij de houders van de convertibles heeft afgelost door betaling van KPN aandelen?
SpecKlaas
0
M M
0
A ha, shortpatijen anticipeerden op prijsdruk tot onder 3,12 ivm conversieprijs convertible van AMX. Spel is nu gespeeld. Moet er toch een paar procent teruggeleverd gaan worden.
the legend
0
SpecKlaas
0
phu
2
Dat glasvezelnetwerk van kpn dat gaat oa ziggo er nog eens uitdrukken op ternijn. Dus dat zal ook een goudmijn blijken. Ken weinig mensen die blij zijn met de veel te hoge tarieven bij oa Ziggo. Veel te lang het alleenrecht gehad dat ziggo en dat brokkelt nu hard af. Dus wat betreft koers kpn die zie ik nog veel hoger gaan komende jaren. Los van dat het gewoon een stabiel bedrijf is
max2
1
Stier
0
quote:

Stier schreef op 1 februari 2024 12:59:

Misschien begint er toch wat leven in te komen.
We moeten echt door de 3.4x heen en dan door naar de 4 eurie.
Zo simpel kan beleggen zijn.
Gaat het dan toch gebeuren ?
Baarsjes
0
Ik denk het wel nu of nooit.We gaan zeker de €3,50 halen deze maand althans daar reken ik op.
93 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 26 apr 2024 17:35
Koers 3,426
Verschil -0,010 (-0,29%)
Hoog 3,452
Laag 3,412
Volume 10.532.743
Volume gemiddeld 13.831.648
Volume gisteren 12.819.911

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront