Antonov « Terug naar discussie overzicht

2005 Honda en Ford tot de tanden toe bewapend...

17 Posts
[verwijderd]
0
Deze aartsrivalen op de Amerikaanse markt zijn in een ontwikkelingsstrijd losgebarsten. Ford wenst niet achter de feiten aan te lopen en heeft via Getrag (de Partner) een deal gesloten met Antonov. De verwachting is dat de Amerikaanse consument als gevolg van de steeds verder oplopende brandstofprijzen ZUINIGE auto's wensen. Ford en Honda gebruiken de Antonov-automaten als "wapens" om hun concurrenten af te troefen. Ford en Honda kunnen daardoor hun klanten circa 15% brandstofbesparing gaan beloven. Honda heeft in 2003 ongeveer 1.3 miljoen auto's in America verkocht. De afzet van Ford is mij helaas onbekend. Antonov zal circa € 25,- per geproduceerde automaat gaan verdienen. De koers van Antonov-aandelen zal volgens mij richting de € 10,- gaan. Uitleg: Afzet (schatting) c.a. 2 mln. stuks (Honda + Ford) maal € 25,- = € 50.000.000,- Daarmee zou het bedrijf een beurswaarde van circa 1 miljard euro moeten hebben. Er zijn circa 100 miljoen aandelen. Vandaar: c.a. € 10,- per aandeel

Deze bijdrage is natuurlijk speculatief (ik weet niet zeker of Getrag inderdaad de Partner is en Ford de klant) , maar verder volgens mij wel realistisch en voorzichtig ingeschat. Ik daag iedereen uit om de berekeningen te checken en commentaar te geven.

Gestrantonov
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Hoi Jassie, De partner gaat de Antonov-automaten in productie nemen, staat in het persbericht. Gaan ze deze automaten in een schap leggen?

Gestrantonov
[verwijderd]
1
Ik heb begrepen dat TRABANT de automaat in produktie gaat nemen

(geintje)
haha anjama
[verwijderd]
1

Dat is een KW van 20? Lijkt mij met het huidige economisch klimaat wel heel optimistisch. 8 lijkt me voorlopig reëler; dan zit je nog wel altijd op een koers van €4.

Jur.
nikkesnada
4
Gestrantonov : Het klinkt allemaal leuk maar rammelt het niet een beetje ?
Honda+Ford = 2 milj. : De antonovbak kan je niet in elk model inbouwen en zeker in het begin niet. 4w modellen vallen zowiezo al af en dat zijn er erg veel in de US.
Euro 25,- ? : Ik dacht ergens gelezen te hebben dat ze verwachtte tussen de $20,- - $25,- ?

Maar al worden er voorlopig maar 100.000 bakken verkocht dan is dat al een heel mooi begin en zeker voor het eerste jaar (2005?) zal ook dat een te hoog aantal zijn.
Want elk model waar je de bak gaat inbouwen zal toch geheel moeten worden aangepast en dat gaat jaren duren.
[verwijderd]
0
Misschien moet je geen glazen bol gebruiken maar de feiten eens op een rijtje zetten. Veel beloven weinig geven doet de gek in vreugde leven tenslotte.
[verwijderd]
0
Het is een feit dat Honda een overeenkomst heeft met Antonov. Dat van Ford is inderdaad een speculatie. In verband met de laatste postings over de nieuwe automaten van Ford heb ik dit verhaal weer even naar voren gehaald. Asjemenou ik geef het toe: Dit is een speculatie!

Gestrantonov
[verwijderd]
2
Het is een feit dat van Honda in al die jaren nooit meer iets is vernomen. Het is een feit dat er een zeer grote kans is dat Honda nooit meer wat wordt. Het is een feit dat er geen aanwijzingen zijn dat het tegendeel het geval is. Het is een feit dat Martin in de laatste maanden van het vorige jaar vol bombarie aankondigde wel eens even bij Honda te gaan informeren. Het is een feit dat Martin sindsdien geen nieuw bericht over Honda heeft laten horen. Het is een feit dat we er eigenlijk niks van weten. Het is een feit dat het na al die jaren zeer zorgwekkend is vwb toekomstige revenuen via Honda.
[verwijderd]
0
Het is enkel een feit dat Antonov een geheimhouding heeft in de de overeenkomst met Honda. Vandaar dat wij believers en jij nonbeliever niks weten over de ontwikkelingen bij Honda en/of inkomsten. Dat zijn de feiten waar we het mee moeten doen.

Gestrantonov
[verwijderd]
0
Het is een feit dat Honda onlangs cijfers heeft gepresenteerd die alle analisten heeft verbaasd in positieve zin!!!
[verwijderd]
0
in ieder geval over de inkomsten(al dan niet) zouden we bij de jaarcijfers wat moeten horen. Als er inkomsten zijn, zullen ze ook moeten vertellen waar die vandaan komen.
[verwijderd]
0
[verwijderd]
1
Voorzichtig zijn met deze mensen en dit fonds, ik had laatst een zaken man uit bulgarije over de vloer en die vertelde me het volgende. Antonov is opgericht door een bulgaar, een bulgaar die iedereen daar kent, en die niemand vertrouwd. Hij vond het ongelofelijk dat er nog mensen zijn die in zijn sprookjes geloven. Ik geloof hem inmiddels wel en heb gelukkig met winst verkocht. Al jaren is het hetzelfde leidje met die lui: geen omzet, gelul over contacten, contracten, partners enz enz.

Dan de voorgespiegelde brandstofbesparingen, nogmeer lulkoek. Wie zegt dat? Wat zijn de bewijzen hiervoor?

Het verleden heeft nu wel uigewezen dat ze bij antonov niet te vertrouwen zijn.

Kortom doe lekker wat jezelf wilt, neem de postings van andere mee maar beslissen doe je nog altijd zelf!

succes vr gr tj

[verwijderd]
0
Hallo Stop .... Talking, Dit is zo een typisch "ik heb Pietje horen zeggen dat" verhaal. Verveel je eigen grootmoeder a.u.b. met dit soort geouwehoer. Roumen Antonov heeft geloof ik 18 pogingen gedaan om zijn land te verlaten. Dat maakt hem misschien niet geliefd bij sommige van zijn landgenoten. Maar het is hem uiteindelijk wél gelukt en het zegt mij wat over zijn enorme doorzettingsvermogen. Ik heb in ieder geval respect voor deze man.

Gestrantonov
17 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
903,61  -1,97  -0,22%  31 mei
 Germany40^ 18.585,90 +0,48%
 BEL 20 3.918,09 +0,24%
 EURO50 5.011,20 0,00%
 US30^ 38.701,80 0,00%
 Nasd100^ 18.538,90 0,00%
 US500^ 5.280,42 0,00%
 Japan225^ 38.630,50 0,00%
 Gold spot 2.327,41 0,00%
 EUR/USD 1,0834 +0,00%
 WTI 77,14 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +19,75%
RENEWI +2,79%
Air France-KLM +2,20%
Vastned +2,07%
UMG +1,89%

Dalers

JDE PEET'S -4,89%
ASR Nederland -4,88%
Corbion -3,41%
Avantium -2,66%
PROSUS -2,33%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront