Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen verdeeld na Griekse verkiezingen

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. $euri 29 december 2014 12:24
    Wordt tijd dat het grieks gezwel een keer los gesneden wordt
    dan de pijn maar in 1 x nemen
    terug naar af en opnieuw beginnen met 1 europa met sterke economische landen, wie bewijst ( zonder boekhoudkundige trucjes zoals griekenland) dat ze er ook klaar en sterk genoeg voor zijjn kan er bij komen.
    Nu zijn we bezig ONS geld weg te geven aan al die arme lidstaten die ons beroven, zelfs frankrijk zou het niet eens redden zonder landbouw subsidie vanuit europa, ook zij behoren bij de zeuro landen
  2. Maan Arkenbosch 29 december 2014 15:12
    Hopelijk komen wij nu van deze bloedzuigers af. De Eurofielen zullen met man en macht proberen de Griekse verkiezingen te manipuleren. Portugal staat samen met Italie en Spanje in de wachtkamer. Marine Le Pen kijkt vergenoegd toe. Ondertussen kijkt Rutte/Dijsselbloem/Samsom/Asscher de ander kant uit. In Maart 2015 kunnen wij wel eens een prettige verkiezing uitslag verwachten. Ondertussen zakt de € steeds verder t.o.v. de $ de glijbaan af. Alleen de ""gelukzoekers"" industrie loopt als een trein. Tovenaar Draghi zal deze keer wel een heeeeele hoge hoed moet hebben om er uit te komen.
  3. EURO DOLLAR 29 december 2014 15:50
    Ik denk zeker dat Draghi voorlopig afwacht tot na de verkiezing. Na de verkiezing is er ook een Eurotop op 12 februari en de Eurogroep op 16 februari gepland. Ik denk dat Draghi pas iets zal ondernemen begin maart. ECB staat bekend om steeds af te wachten nadat te laat is om in te grijpen. Tevens heeft een Duitse centraal bankier Weidman geuit dat er geen noodzaak is tot het opkopen van staatsobligaties omdat olieprijs laag is. zijn standpunt is de lage olieprijs zal de groei stimuleren.
    Ik ben echt benieuwd hoe dat zal uitpakken als Syriza de grootste wordt in de parlement. Daarnaast zijn er verkiezingen in Spanje en Engeland gepland. dit sentiment kan makkelijk overslaan naar Spanje en Engeland. Kortom verwacht ik volgend jaar veel volatiliteit in de markt.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links