Deutsche Bank verlaagt koersdoel Alfen

Door ABM Financial News op 24 augustus 2023 08:25 | Views: 7.690

Deutsche Bank verlaagt koersdoel Alfen
Beeld: Alfen

(ABM FN-Dow Jones) Deutsche Bank heeft het koersdoel voor Alfen verlaagd van 90,00 naar 70,00 euro met handhaving van het koopadvies. Dit bleek donderdag uit een analistenrapport van de bank.

Deutsche Bank reageerde in het rapport op de volgens de analisten tegenvallende cijfers van Alfen in het tweede kwartaal. De analisten verwachten nog twee redelijk zwakke kwartalen, omdat klanten in het segment energieopslag hun voorraden zullen blijven verlagen. 

In de loop van het vierde kwartaal zal de voorraadafbouw volgens de analisten afgelopen zijn, waardoor het koopadvies intact blijft.

Vanaf 2024 verwacht Deutsche Bank een betere balans tussen de verschillende segmenten en een aantrekkende winstgevendheid.

Het aandeel Alfen koerste woensdag na cijfers 10,5 procent lager op 51,20 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront