Barclays verhoogt koersdoel ASMI stevig

Door ABM Financial News op 6 februari 2023 09:22 | Views: 9.176

Barclays verhoogt koersdoel ASMI stevig
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Barclays heeft maandag het koersdoel voor ASM International verhoogd van 230,00 naar 290,00 euro, maar het advies blijft Onderwogen. Dit bleek uit een rapport van de Britse bank.

Barclays merkte op dat ASMI het meest populaire halfgeleideraandeel onder zijn klanten is. Die populariteit is volgens de analisten vooral te danken aan de sterke vraag naar ALD-technologie, die zij voor de komende jaren voorzien. "ASMI is de marktleider in dit segment."

Hoewel Barclays inderdaad verwacht dat ASMI hierdoor beter zal presteren dan de markt, is het volgens de analisten lastig om bovenop de huidige waardering nog meer ruimte te zien. Zij zien meer potentie in Infineon en STMicroelectronics. Voor deze aandelen hanteert Barclays koersdoelen van 48,00 en 60,00 euro.

Maandag daalt het aandeel ASMI 2,5 procent naar 326,75 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront