ArcelorMittal prijst obligatie-uitgifte

Door ABM Financial News op 22 november 2022 08:29 | Views: 3.977

ArcelorMittal prijst obligatie-uitgifte
Beeld: ArcelorMittal

(ABM FN-Dow Jones) ArcelorMittal heeft een obligatie-uitgifte in dollars met succes geprijsd. Dit meldde de staalproducent dinsdag voorbeurs.

In totaal gaat het om 2,2 miljard dollar aan obligaties, bestaande uit twee series. De eerste betreft voor 1,2 miljard dollar aan obligaties die in 2027 aflopen en waarop een coupon zit van 6,55 procent. De tweede gaat om 1,0 miljard dollar en loopt af in 2032 en kent een coupon van 6,80 procent.

De opbrengst zal door ArcelorMittal worden gebruikt voor algemene bedrijfsdoeleinden. Daarnaast zal na de uitgifte toezeggingen voor een lopende brugfinanciering van 2,2 miljard dollar worden ingetrokken. Deze financiering werd aangegaan voor de overname van Companhia Siderúrgica do Pecém.

ArcelorMittal sluit de aanbiedingstermijn op 29 november.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront