Consumentenvertrouwen in eurozone naar nieuw dieptepunt

Door ABM Financial News op 22 september 2022 16:07 | Views: 3.051

Consumentenvertrouwen in eurozone naar nieuw dieptepunt
Beeld: ABM Financial News

(ABM FN-Dow Jones) Het consumentenvertrouwen in de eurozone is in september verslechterd, naar een nieuw dieptepunt, na een opleving in oktober. Dit bleek donderdag uit voorlopige cijfers van de Europese Commissie.

De index, die het vertrouwen weergeeft, daalde van -25,0 in augustus naar -28,8 in september. Een maand eerder steeg de index nog van een historisch dieptepunt van -27,0 in juli tot 24,9 negatief in augustus. Het cijfer voor augustus werd vandaag iets bijgesteld.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
Katsjinggg
0
maar zijn Thunberg en milieudefensie bevredigd? dat is het enige waar de overheden oog voor hebben (en de economie, en de bevolking mogen verarmen - youth for climate - nog zulke fanatieke gekken -hebben dat zelf toegeven in de pers)
jan de vakman
0
Alle acties van de milieu clubs hebben precies het tegendeel uitgewerkt, shell maximaal dwarsbomen heeft de inzet van het veel schonere gas danig belemmert, daarvoor in de plaats zijn kolen gekomen, nu dan heb je het klimaat wel een extreem goede dienst bewezen, achter jullie doelstellingen sta ik 100%, alleen de weg, hoe jullie daar willen komen, is zeer dom, blind en dramatisch, ga eens bij Rutje demonstreren, voor het zeer versnellen van de ontwikkeling van opslag batterijen voor partikulieren, dan ben je goed bezig!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront