Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel ASR

Door ABM Financial News op 26 augustus 2022 11:06 | Views: 3.756

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel ASR
Beeld: ASR

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft vrijdag het koersdoel voor ASR Nederland verhoogd van 43,50 naar 48,70 euro met een onveranderd Neutraal advies. Dit bleek uit een rapport van de Zwitserse bank.

De koersdoelverhoging komt na de halfjaarcijfers van ASR. Die waren volgens Credit Suisse beter dan verwacht. Ook ziet de kapitaalgeneratie er voor dit en volgend jaar beter uit, aldus analist Iain Pearce.

Pearce verhoogde zijn raming voor de autonome kapitaalaanwas en het operationeel resultaat in 2022 met 6 procent. Ook rekent hij op een aandeleninkoopprogramma van 150 miljoen euro.

Met het koersdoel van 48,70 euro is er relatief beperkt opwaarts potentieel en Pearce ziet betere kandidaten onder de verzekeraars in de Benelux.

Het aandeel ASR handelt vrijdag 0,4 procent hoger op 42,38 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.