KPN rondt inkoopprogramma eigen aandelen af

Door ABM Financial News op 12 augustus 2022 08:39 | Views: 5.408

KPN rondt inkoopprogramma eigen aandelen af

(ABM FN-Dow Jones) KPN heeft het inkoopprogramma van eigen aandelen ter waarde van 300 miljoen euro afgerond. Dit maakte het telecombedrijf vrijdagochtend bekend.

Het inkoopprogramma startte op 17 februari dit jaar en werd op 11 augustus afgerond. In totaal werden er 92,8 miljoen aandelen opgekocht voor een gemiddelde prijs van 3,23 euro per aandeel. Afgelopen week werden de laatste 22,5 miljoen aandelen gekocht tegen een gemiddelde prijs van 3,18 euro per aandeel.

Vrijwel alle gekochte aandelen worden vernietigd, met uitzondering van een miljoen aandelen die worden gebruikt voor toekomstige beloningen aan het personeel.

Het aandeel KPN sloot donderdag op 3,16 euro.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
[verwijderd]
0
Als stukjes schrijven nou je werk is, kun je dan niet het werkwoord afronden vervoegen?
jan de vakman
0
Ook hier zie je dat de gewone belegger totaal niets heeft aan die eigen aandelen inkoop, 1zuchtje van het recessie spook en alle koerswinst is foetsie, terwijl dividend verhoging een aandeel tot een hebbedingetje promoveert en iedere belegger kan dat omzetten in meer aandelen bijkoop, die in goede en slechte tijden een plus faktor in je portefuille blijven en de volgende dividend uitkering een extra boost geven, kpn voor mij hoef je nooit meer dan de helft eigen aandelen in te kopen, liefst meer dan de helft dividend verhoging, daar heeft de trouwe belegger 10x meer aan!!
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.