Goldman Sachs zet Wolters Kluwer op kooplijst

Door ABM Financial News op 5 juli 2022 11:17 | Views: 2.569

Goldman Sachs zet Wolters Kluwer op kooplijst

(ABM FN-Dow Jones) Goldman Sachs heeft dinsdag het advies voor Wolters Kluwer verhoogd van Neutraal naar Kopen, terwijl het koersdoel van 116,00 naar 113,00 euro ging. Dit bleek uit een sectorrapport van de Amerikaanse zakenbank.

Analisten van de zakenbank zien Wolters Kluwer profiteren van de verschuiving naar intelligente software en cloud-oplossingen. Dit levert groei van hoge kwaliteit op, aldus Goldman.

Gezien het defensieve karakter van Wolters Kluwer, verwacht Goldman dat het aandeel veerkrachtig blijft en beter presteert dan de meeste andere bedrijven die de analisten volgen.

Ook een inkoopprogramma van eigen aandelen ter waarde van 600 miljoen euro in 2022, zal het aandeel ondersteunen, zo voorzien de analisten.

Het aandeel Wolters Kluwer steeg dinsdagochtend met 0,3 procent tot 93,26 euro.

Bron: ABM Financial News


Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront