Citi geeft koopadvies voor Air France-KLM

Door ABM Financial News op 30 juni 2022 10:01 | Views: 6.362

Citi geeft koopadvies voor Air France-KLM
Beeld: Air France

(ABM FN-Dow Jones) Citi Research heeft donderdag het advies voor Air France-KLM verhoogd van Houden naar Kopen met een onveranderd koersdoel van 1,50 euro. Dit bleek uit een sectorrapport van de Amerikaanse zakenbank.

De recente kapitaalverhoging heeft volgens de analisten van Citi een groot deel van de druk op het aandeel weggenomen. De luchtvaartmaatschappij zal volgens Citi goed weten te profiteren van de toegenomen vraag naar transatlantische vluchten op korte termijn en de heropening van Azië op de middellange termijn.

Het aandeel Air France-KLM daalt donderdag 3,2 procent naar 1,13 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
Menno87
3
Wonderlijk dat ze dit aan durven, dit lijkt me nog steeds een van de slechtste beleggingen op het damrak. Een zomer waarvan we nu al weten dat een hoop vluchten gecanceld gaan worden of al zijn, ik denk dat de problemen rond personeel te kort gaan zorgen dat de cijfers van KLM-Air France diep diep rood zullen zijn. Het is wat mij betreft alleen maar wachten op een staking in Frankrijk om het plaatje compleet te maken.
Warm Buffet
0
Gewaagd adviesje! Kan best dat dit darkest hour is voor de luchtvaart en achteraf vaak goed moment om in te stappen. Ik wacht nog even met bijkopen. Zo rond 90 cent meld ik mij weer aan het front.
We gaen erveur
1
Samen met Jet is KLM een aandeel met een hoog Nina Brink gehalte . Als je gebakken lucht wil kopen ga je gang met advies van Cito.
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.