Just Eat blijft ook kijken naar verkoop Grubhub

Door ABM Financial News op 29 juni 2022 12:38 | Views: 8.316

Just Eat blijft ook kijken naar verkoop Grubhub
Beeld: Takeaway.com

(ABM FN-Dow Jones) Het aandeel Just Eat Takeaway staat woensdag stevig onder druk, nadat CEO Adam DeWitt van het Amerikaanse onderdeel Grubhub tegen The Wall Street Journal zei vooral een partner te zoeken. In een verklaring stelt Just Eat dat er echter niets in de communicatie is veranderd en dat er zowel wordt gezocht naar een partner of een koper.

"Er is niets veranderd ten opzichte van onze eerdere uitspraken rondom Grubhub", stond er in de verklaring van de maaltijdbezorger te lezen. Nog altijd zoekt Just Eat naar een strategische partner, maar de verkoop van Grubhub, geheel of gedeeltelijk, wordt ook nog altijd actief onderzocht samen met adviseurs. "Het proces loopt en waar nodig zullen we verdere aankondigingen doen", aldus het bericht.

Daarmee herhaalde Just Eat wat het eerder ook al zei bij vragen over Grubhub.

Wel voegde Just Eat vandaag toe, dat er voldoende middelen zijn om de eigen plannen te financieren. De toekomstige schuldaflossingen liggen volgens de maaltijdbezorger mooi in lijn met de verwachte winstontwikkeling.

Het aandeel Just Eat Takeaway daalt woensdag 19,8 procent. Zakenbank Berenberg gaf voorbeurs een verkoopadvies af voor het aandeel.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

4 Posts
Happy
0
Dus, storm in een glas water. Berenberg zijn koersdoel is ruim gehaald en GH kan nog steeds alle kanten op. Paniek om niks. Leuk koopmoment voor de longzitters.
Jalen
3
maxim 1
0
Mooie grote pluk gekocht op 14.40. Zal mijn tijd wel duren...heb de laatste weken nog nooit zoveel oranje bezorgers gezien op de weg. Met ruim 1 miljard in kas kan volgens mij op deze koers niet veel misgaan
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.