Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Signify

Door ABM Financial News op 24 mei 2022 10:42 | Views: 4.114

Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Signify
Beeld: Signify

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft dinsdag het koersdoel voor Signify verlaagd van 50,00 naar 40,00 euro met herhaling van het Houden advies. Dit bleek uit een rapport van de Zwitserse zakenbank.

Voor dit jaar lieten de analisten hun taxaties voor het verlichtingsbedrijf min of meer ongemoeid, maar voor 2023 verlaagden zij hun raming voor de aangepaste EBITA met 4 procent vanwege een mogelijke cyclische tegenwind in Europa. Daar staat volgens Credit Suisse een aantrekkelijke waardering tegenover. Signify is 15 procent goedkoper gewaardeerd dan sectorgenoot Acuity.

In de tweede helft van dit jaar zal de autonome omzetgroei volgens Credit Suisse vertragen naar 2 procent. Dat is in de eerste helft vermoedelijk nog 6 procent. Dit jaar en volgend jaar zal de marge min of meer gelijk blijven aan de 11,6 procent in 2021, denkt de bank.

Het aandeel Signify daalt dinsdag 2,5 procent tot 35,82 euro.

Bron: ABM Financial News

ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

2 Posts
eric
0
SIGNIFY: STRONG BUY KOERS: €40,60 KOERSDOEL: €50 UPSIDE: 23%

advies IEX op 2 mei
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.