Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Signify

Door ABM Financial News op 24 mei 2022 10:42 | Views: 3.740

Beursblik: Credit Suisse verlaagt koersdoel Signify
Beeld: Signify

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft dinsdag het koersdoel voor Signify verlaagd van 50,00 naar 40,00 euro met herhaling van het Houden advies. Dit bleek uit een rapport van de Zwitserse zakenbank.

Voor dit jaar lieten de analisten hun taxaties voor het verlichtingsbedrijf min of meer ongemoeid, maar voor 2023 verlaagden zij hun raming voor de aangepaste EBITA met 4 procent vanwege een mogelijke cyclische tegenwind in Europa. Daar staat volgens Credit Suisse een aantrekkelijke waardering tegenover. Signify is 15 procent goedkoper gewaardeerd dan sectorgenoot Acuity.

In de tweede helft van dit jaar zal de autonome omzetgroei volgens Credit Suisse vertragen naar 2 procent. Dat is in de eerste helft vermoedelijk nog 6 procent. Dit jaar en volgend jaar zal de marge min of meer gelijk blijven aan de 11,6 procent in 2021, denkt de bank.

Het aandeel Signify daalt dinsdag 2,5 procent tot 35,82 euro.

Bron: ABM Financial News

Vanaf Beursplein 5 volgt de redactie van ABM Financial News de ontwikkelingen op de beurzen, en de Amsterdamse effectenbeurs in het bijzonder, op de voet. De informatie in deze column is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Reacties

2 Posts
eric
0
SIGNIFY: STRONG BUY KOERS: €40,60 KOERSDOEL: €50 UPSIDE: 23%

advies IEX op 2 mei
2 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront