Degroof Petercam verhoogt koersdoel Fugro stevig

Door ABM Financial News op 22 april 2022 10:05 | Views: 8.834

Degroof Petercam verhoogt koersdoel Fugro stevig
Beeld: Fugro

(ABM FN-Dow Jones) Fugro heeft een sterk eerste kwartaal achter de rug en dat biedt zicht op een verder herstel. Dit stelde analist Luuk van Beek van Degroof Petercam vrijdag, die zijn koersdoel verhoogde van 9,50 naar 14,50 euro met een onveranderd Houden advies.

"De resultaten zijn een positieve verrassing in een doorgaans zwak kwartaal", aldus Van Beek. Dit geeft volgens hem aan dat de markt in een hoger tempo herstelt, dankzij een sterke vraag vanuit de olie- en gassector.

"Het feit dat Fugro deze prestaties heeft neergezet, ondanks een groot aantal droogdokken, belooft veel goeds voor de rest van het jaar", aldus de analist.

Door een grotere beschikbaarheid van schepen zou Fugro moeten profiteren van betere prijzen in het komende piekseizoen in de zomer, zo verwacht Van Beek.

Het aandeel Fugro steeg vrijdagochtend met 0,9 procent tot 12,06 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.