'Sterke groei Flow Traders'

Door ABM Financial News op 22 april 2022 09:31 | Views: 5.266

'Sterke groei Flow Traders'
Beeld: Flow Traders

(ABM FN-Dow Jones) Flow Traders heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een forse inkomstengroei gerealiseerd, waarmee de flitshandelaar de verwachtingen overtrof. Dit stelde analist Martin Price van Jefferies vrijdag.

Price wees op een winst per aandeel van 1,20 euro, hetgeen 8 procent meer was dan de 1,11 euro waar de analistenconsensus rekening mee hield. Dit viel volgens de analist toe te schrijven aan sterkere inkomsten, al werd dit deels teniet gedaan door hogere kosten.

Vooral Europa presteerde boven verwachting, terwijl de resultaten in de Amerika's en Azië conform verwachting waren. De omzet in de Verenigde Staten verbeterde sterk op kwartaalbasis, zo merkte Price op, na enkele tegenvallende kwartalen.

Salarisverhogingen zullen dit jaar mogelijk de kosten aanjagen, maar de vooruitzichten voor het lopende kwartaal zijn volgens Price sterk. De analist vindt dat de consensusverwachtingen voor de winst per aandeel omhoog kunnen.

Jefferies heeft een koopadvies op Flow Traders met een koersdoel van 36,50 euro. Het aandeel steeg vrijdagochtend met 4,6 procent tot 31,96 euro.

Bron: ABM Financial News


ABM Financial News is leverancier van beursnieuws, -video en -data, zowel voor real-time handelsplatformen en dealingrooms als voor online en offline media uitgaven. De informatie in dit artikel is niet bedoeld als professioneel beleggingsadvies of als aanbeveling tot het doen van bepaalde beleggingen.

Meld u aan voor de EuroBench.com dagelijkse nieuwsbrief

en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de beurs!

 

Reacties

3 Posts
SlechteBelegger
0
FT betaald al jaren 30% van de winst uit als bonussen. Dus logisch dat de kosten oplopen als de winst hoger wordt.
Isildur1
1
3 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.